A Scitec, a BioTech és a PowerTrack tényleg magyar cég?
A legtöbb gyártó csomagol. Akinek gyára van az gyártó.
powertrack magyar és az a legkisebb ezek közül. Pár emberes cég, ők tényleg nem gyártók.
Nemtom, én nem vagyok benne ennyire biztos. Miért nem hangsúlyozzák semennyire, hogy magyarok, és a nemzet világhírű büszkeségei? Szerintem a scitec és a biotök amcsi eredetű cégek, akik főnkét itthon értek el nagyobb sikert, a magyar dolgozók, üzletembereknek köszönhetően. A powertrack dobozán meg angliai eredet van.
De nemtom, csak gondolom, nem köll lehurrogni :D
ez a külföldi beállítás marketing fogás lehet.
magyar terméktől a magyarok elzárkóznak,nem gondolják hogy jó lehet.
amerikából vagy külföldről meg csak csupa jó dolog jöhet,kb így gondolkozik egy átlag ember.
Aha, értem.
Ahhoz képest szép teljesítmény, hogy külföldi, sőt tengerentúli versenyzőket is szponzorálnak, bár nemtom ez mennyire számít dicsőségnek, avagy minden random sufnicég is szponzorál-e már :D Csak még pl. az origó vnegyedben sem olvastam sose róluk, de a cserpesről meg a myaudióról már igen. Lehet ha bennük is több lenne a nemzeti öntudat, szimpatikusabbak lennének számomra. Talán a többiek számára is.
szerintem dicsőségnek mondható,az tuti hogy jól megy nekik,óriási standokat állítanak minden expón /scitec/,rengeteg helyen forgalmazzák őket,megy a reklám ezerrel,a dizájnra nagy figyelmet fordítanak /főleg scitec,de a bio is/,scitec csinál még néha megatesztet stb.
befutott cég a scitec és a biotech is egyaránt.
az áruk elég magas de mégis sokan veszik és nagy haszon van nekik így is.
azt viszont hogy a bevétel végül hol landol nem tudom,szerintem valami külföldi lehet a fő fejes.
AZ ENTERPRISE INVESTORS RÉSZESEDÉST SZERZETT A SCITECBEN
2013. január 28. — A PEF VII, az Enterprise Investors által kezelt magántőke alap és a Morgan Stanley Alternative Investment Partner, mint kisebbségi társbefektető együtt jelentős többségi részesedést szerzett a Scitec Holding BV-ben, egy vezető nemzetközi, sportolóknak kínált táplálék kiegészítőket gyártó vállalatban. A tranzakció értéke és a szerzett részesedés mértéke nem nyilvános adat.
A Scitec Holding BV (“Scitec”) sportolóknak kínált táplálék kiegészítőket gyárt és értékesít, elsősorban a Scitec Nutrition márkanév alatt. Az eredetileg Amerikában alapított vállalat, mely széleskörű piaci jelenléttel bír Európában, termékei jelenleg 70 országban kaphatóak. A Scitec termékei a sportrajongók körében magas minőségükről és hatékonyságukról ismertek.
A Scitec vezető szereppel bír a sportolóknak kínált táplálék kiegészítők gyorsan növekvő piacán, ahol az elmúlt években világszerte egyre növekvő népszerűségre tettek szert az olyan termékek, mint a protein táplálék kiegészítők. A vállalatnak több mint 20 év tapasztalata van a sport célú táplálék kiegészítők piacán.
„Az elmúlt 2 évtizedben a Scitec igen erős presztízst épített ki a sportolóknak kínált táplálék kiegészítőket használók körében. A vállalat valós értéket és megbízhatóságot közvetít egy olyan piacon, ahol a vásárlók különösen céltudatosak, amit a Scitec egy hangsúlyozottan ügyfélközpontú üzleti modellel szolgál ki.” – mondta Robert Manz, az Enterprise Investors ügyvezető partrnere, aki egyben a befektetés vezetője.
„A Scitec üdvözli az Enterprise Investors és társbefektetőjének jövőbeni közreműködését, mely jelentős erőforrásokat illetve know-how-t biztosít majd a vállalat növekedéséhez és további terjeszkedéshez. Bizakodva tekintek a közös együttműködésre, amely a Scitec-et a sportolóknak kínált táplálék kiegészítők piacának globális szereplőjévé emelheti.” - nyilatkozta Bengyel Zsolt, a Scitec alapítója, aki a tranzakciót követően kisebbségi tulajdonos marad a vállalatban.
Az Enterprise Investors Európa vezető magántőke és kockázati tőkealap-kezelő vállalata. Az 1990 óta aktív vállalat napjainkig nyolc alapot hozott létre 2 milliárd euró összértékben. Ezek az alapok számos iparágban, azon belül 128 vállalatba összesen 1,6 milliárd eurót fektettek be; valamint 96 befektetésből léptek ki 1,8 milliárd euró hasznot realizálva. Az EI alapjai jelenleg 32 vállalatban rendelkeznek részesedéssel.
A tranzakció során az Enterprise Investors-t a White & Case és az Ernst & Young segítette; míg az eladó tanácsadói a Deloitte és Baker & McKenzie voltak.
További információ:
Enterprise Investors
Robert Manz, ügyvezető partner, tel. (+48 22) 458 85 00
Iwona Drabot, PR igazgató, tel. (+48 22) 458 85 00
Szerintem a scitec és a biotök amcsi eredetű cégek, akik főnkét itthon értek el nagyobb sikert, a magyar dolgozók, üzletembereknek köszönhetően.
Bengyel anno kis szatyorban járkált az edzőtermekben vitte amit kintről behozott.....
ha így vesszűk ja, amcsi.....
mind a három magyar tulajdonos. A scitec-et már kissé bonyolúltabb, mivel ha jól tudom 50%-ot eladták a lengyel olymp-ank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!