Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek közül a márkák közül...

Ezek közül a márkák közül melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

[link]

+ scitec, biotech

2013. aug. 29. 02:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Scitec a legjobb minőség
2013. aug. 29. 03:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Ma hallottamegy személyi edzőtől hogy az szinte a legszarabb.
2013. aug. 29. 04:32
 3/20 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan mindkettő, sőt így nem lehet besorolni, mert mindkét cégnek vannak jók és kevésbé jó termékeik. De ezen kívül van még ezer tápkieg cég és legalább ilyen szinten olcsóbbak is, pl Myprotein, MHN. Én ezeket ajánlom, ha ár/értéket nézünk.
2013. aug. 29. 05:49
 4/20 tap bela ***** válasza:

Ha a kiválasztott termékben nem azt figyeled, hogy a benne található alapanyagok mik, azok mennyisége mekkora, illetve a techonoloógia ahogy előállították, akkor már rég rossz.

Csak egy példa. A piacon whey alapú protien 3 fajta létezik koncentrátum, izolátum, és hidrolizátum. Ezeket kevergethetik (is) valamilyen arányokban. Még is trükkök tucatjait vetik be, hogy sza-rt vehess.

Pl. protein blend, amibe akár mit beletehetnek.

BV értékkel trükközés

hozzáadott szénhidrátok (a legváltozatosabb formák léteznek)

denaturált anyagok

hidrolizált kollagén

adalékanyagok, hogy finom, krémes, selymes csili-vil legyen

és most már egyre gyakoribb a zsírszegény tejpor alkalmazása

és lehetne folytatni....

Tehát ha kezedben a tudás, akkor nem diszdobozok, márkák, és reklám maszlagok alapján vásárolsz.

2013. aug. 29. 07:48
 5/20 anonim ***** válasza:
A Scitec a legjobb? Magyarázd meg kérlek, hogy miért? Szép dobozban van, reklámozzák, és drága, de szerintem nem jobba a termékei mint a Myproteinnek, de azok jóval olcsóbbak!
2013. aug. 29. 09:22
 6/20 A kérdező kommentje:

A srác azt mondta, hogy a scitec az egiyk legszarabb de tanuljatok már meg olvasni istenem !!!

AZtmondta, hogy neki van alegjobb marketingje és a fele anyag nem található meg a termékeiben mint amit állítanak.

2013. aug. 29. 14:37
 7/20 anonim ***** válasza:
Figyelj nekem a véleményem az, hogy a Scitec sem csal a tápkiegekkel. Van jó cucca és van kevésbé jó, ennyi. Ez egy vélemény, nem fontos nekem hinni, de te kérdezted.
2013. aug. 29. 14:58
 8/20 A kérdező kommentje:

Multi vitamin csomagot akarok venni.

Állítólag a scitecnél jó a multi pro plus de lehet van jobb a piacon.

Illetve még egy Myo max izomtömegnövelőn gondolkodok (vagy hasonló cuccon).

2013. aug. 29. 15:10
 9/20 anonim ***** válasza:

Ezek viszont nem rossz cuccok. De van még sok más márkában is. Vitamin: ISS pak, Animal pak, California fitness training pak, Vip body vitamin Pa6k.

Tömegnövelőben pedig úgy a leggazdaságosabb, ha te rakod össze. Veszel egy jó proteint és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot, kreatint, aminosavakat.

2013. aug. 29. 15:15
 10/20 anonim ***** válasza:

a scitec az egyik legmagasabb minőségű fehérjét és táplálékkiegészitő cuccokat állittja elő és adja el

Bár ez csak az én véleményem

2013. aug. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!