Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyiket ajánljátok?

Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Miért?

Melyik a jobb, mivel?

[link]

[link]

2013. jan. 27. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Az optimum az jobb kicsivel, mert abban whey hidrolizátum is van, ami a leggyorsabban felszívódó fehérjerész.

Ez a cucc már többször volt az év terméke, de sajnos elég drága. És ne kis kiszerelésűt vegyél, mert az fajlagosan drága.

2013. jan. 27. 17:51
 2/9 dirtboy ***** válasza:

a második,egy darabig piac vezető is volt

egyébként egyiket sem ajánlom,ha ilyen drágább proteinben gondolkozol akkor whey c6.

jelenleg az a piacon a legjobb igaz két néven is piacon van.

2013. jan. 27. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért jobb a whey c6?
2013. jan. 27. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Jobb, 6 féle fehérjeformátum, hozzáadott gltamin, BCAA és ecdysteron. Ez egyedülálló:

[link]

2013. jan. 27. 18:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez éri meg a legjobban az árát ,akkor miért van az , hogy nem annyira ismert és elterjedt?(legalábbis számomra , még soha nem halottam róla)
2013. jan. 27. 18:30
 6/9 dirtboy ***** válasza:

azért mert kevés ember engedheti meg magának ezt.

na meg mert még ha van is pénzük némelyiknek akkor is az agyon reklámozott scitec cuccot veszi belőle.

kevés olyan ember van aki megengedhet magának ilyen áru protein és ért is hozzá mert aki nem ért hozzá az csak 2 szót ismer /scitec,biotech/.

2013. jan. 27. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy whey koncentrátum és izolátum emésztő enzimekkel....

[link]

Ez whey izolátum és koncentrátum emésztő enzimekkel.....

[link]

Ez whey koncentrátum, izolátum valamint koncentrátum hidrolizátuma, izolátum hidrolizátuma, hozzáadott L-leucin, L-glutamin, Beta Ecdysteron, 12 fajta vitamin, emésztőenzimek.....

Szetinted akkor melyik lehet a jobb?

2013. jan. 28. 06:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez éri meg a legjobban az árát ,akkor miért van az , hogy nem annyira ismert és elterjedt?(legalábbis számomra , még soha nem halottam róla)

Akkor egy viszont kérdés!!!! Te már hallottál a PeptoPro-ról?!?!

Esetleg mit tudnál nekem mesélni az Eggology tojásról, az Evogen szénhidrát revory mátrixról, és a GU electrolitocról?!?!

Szerintem egy kukkot sem tudnál róla mit mondani.

2013. jan. 28. 06:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A Peak-ről is kb. 1 éve tudnak többen idehaza valamit, közben tőlünk nyugatabbra meg sokan azt sem tudják mi a Biotec?!
2013. jan. 28. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!