Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánljatok már valamilyen...

Ajánljatok már valamilyen harcművészetet?! Többi lent!

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan stílust/edzést keresek, ahol fizikailag is megdolgoznak, és nagy hangsúly van az erő/állóképességen, de jó legyen önvédelemre is. Küzdősport, és versenyek nem vonzanak. Köszi a segítséget!
2013. jan. 21. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Systema.
2013. jan. 21. 19:18
 2/3 anonim válasza:
100%

Szerintem próbáld ki a karatét. Rendkívül jó állóképesség fejlesztő és nem csak a versenyekről szól (ez mondjuk egyesület függő is...). Fő célja az önvédelem elsajátítása és az erő megfelelő használata. Megerősíti az embert mind fizikailag, min lelkileg.

Nagyon ajánlom. Én már 9 éve karatézok és szerintem nagyon jó hatással volt a személyiségemre.

2013. jan. 21. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Harcművészet oktatással nem állunk jól.

Elvileg minden harcművészet hatékony és jó, gyakorlatban.. nem minden olyan mint lennie kéne.

Nagyon sok helye a harcművészet versenysport lett, mivel erre van igény ezért ez válik trenddé. Ezeknek nyilván harcművészeti értéke, komoly harctechnikai jelentősége sajnos nincs..

Próbálkozni kell megtalálni a legjobbat amire lehetőség van. Ez korántsem feltétlen a legcsilivilibb edzőterem, leggazdagabb egyesület, de ha több helyet megnézel, vonhatsz le magad következtetéseket. Még a fővárosiak szerencsések, mert ha lenne igénye valakinek, tudna találni jó helyet.

Más városokban, kevesebb kínálat mellett.. eleve kevesebb jó választási lehetőség marad. De ez van, flabélos, zumba van, komoly harcművészet tanulási lehetőség alig..

2013. jan. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!