Tudnátok írni gyors szénhidrátokat?
Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom ,hogy " edzés előtt,és közben vegyük be"
De olyan kell ami utánra kell ami gyors Ch-de sehol sincs feltüntetve ,hogy gyors -e vagy lassú....:S
2013. aug. 29. 14:45
1/4 anonim válasza:
Edzés előtt és közben nem eszünk gyors szénhidrátot. Edzés közben lassút sem! Nem tudom, hol olvasol ilyeneket.
Edzés után kell gyors ch, pl: dextróz, maltodextrin, vitargo, vagy ezek keveréke, pl carb-f. De jó még a carbopur, carbo-x is.
2/4 anonim válasza:
Montez, én is olvasok olyanokat, hogy edzés közben jó a gyors ch, pl: Scitec fórum. Edzettem egy kis teremben, igazi családias, ott a tulaj, ha valaki kért valami aminót (pl Aino Magic), mindig tette bele a szőlőcukrot, mert szerinte jó! Viszont én mikor egyszer kipróbáltam (kérdés nélkül tett bele), majdnem elájultam lábedzés alatt, úgyhogy szerintem nem szabad edzés alatt fogyasztani!
3/4 anonim válasza:
nem kell edzés közben, mert ingadozik tőle a vércukorszintet és ráadásul az lenne a lényeg, hogy edzéssel lemerítsd az izmok ch raktárait. Így utána a turmixszal visszatöltéskor a gyors ch segíti a fehérjék (illetve azok bontásából származó aminosavak) beáramlását is az izomsejtbe.
4/4 anonim válasza:
Így igaz, plusz tényleg veszélyes, ha pl guggolás alatt szédültem volna be, nem biztos hogy jól jövök ki a dologból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!