Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid mellékhatásai?

Szteroid mellékhatásai?

Figyelt kérdés

Arra szeretnék kilyukadni hogy elvileg vannak gyenge szteroidok és azoknak a mellékhatásaira lennék kíváncsi..

(nem, nem én edzek. Egyik ismerősöm, de féltem hogy valami baja lesz. Ezért is kérdeztem meg.) 16/L

2013. aug. 28. 20:56
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
80%
na és én még azt hittem a Szerelem, szex kategóriában lehet jókat röhögni :DDDD
2013. aug. 28. 22:59
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Elnézést kérek Wash. Épp az előbb neveztelek intelligensnek, de úgy tűnik vissza kell vonnom (az úgy tűnik elhamarkodott) megállapításomat. Hát nem figyeltél ? A lényeg pontosan az, hogy ne tudd ki vagyok, hogy minél hatékonyabban tudjak trollkodni. Ez nem tökösség vagy gyávaság kérdése, hanem minimális problémamegoldó-készség kérdése.

Ha szerinted én híján vagyok ezen készségnek, azzal mélyen megsértesz.

És nem akarsz megsérteni.

Épp a fentebb említett okok miatt. Ez megint csak a te saját problémamegoldó-készséged hiányosságait mutatja. Azt meg én honnét tudjam, hogy mégis milyen fogyatékos gyerekeknek szánt MiniMax műsorból hallottad ezt a bizonyos frázist ?

Egyébként az Elrabolva c. filmremekből idéztem.

(Pontosabban imdb-n kinéztem az angol idézetekből, majd szépen lefordítottam - tudod én ilyet is tudok, veled ellentétben)

2013. aug. 28. 23:01
 33/35 anonim ***** válasza:
Szteroidot szedni???? Ha valaki tablettást szed az már rég rossz... Amatõr szinten nagyon nagy hülyeség koxolni, Meg normális kaja nélkül az se sokat ér. . mennyi a hús bevitele naponta?? A minimum fél kilónak meg kéne lenni, de inkább többnek...
2013. aug. 29. 08:20
 34/35 anonim ***** válasza:
Versengés miatt hülyeség szteroidozni. Vagy talán a színpadon verseng? (Igen, újra felteszem a kérdést) A SZTEROID EGY GYÓGYSZER, A SPORTTELJESÍTMÉNY JAVÍTÁSÁRA CSAK ÉLSPORTOLÓK SZEDJÉK MÁÁR! Mert az nem indok semmilyen tiltott szerre, hogy a haverja előtte jár fekvenyomásban 2,5 kilóval. Amúgy sincs vele rendben valami, hogyha azt hiszi hogy másokkal kell versenyeznie. Magával kell versenyeznie, amíg amatőr.
2013. aug. 29. 09:03
 35/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy mennyi húst eszik. elég sokat. Megvan a megfelelő étrendje.

Nézőpont kérdése hogy kivel verseng.. lényegébe önmagával. Nem ma kezdte a gyúrást.

2013. szept. 3. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!