Szteroid mellékhatásai?
Arra szeretnék kilyukadni hogy elvileg vannak gyenge szteroidok és azoknak a mellékhatásaira lennék kíváncsi..
(nem, nem én edzek. Egyik ismerősöm, de féltem hogy valami baja lesz. Ezért is kérdeztem meg.) 16/L
Elnézést kérek Wash. Épp az előbb neveztelek intelligensnek, de úgy tűnik vissza kell vonnom (az úgy tűnik elhamarkodott) megállapításomat. Hát nem figyeltél ? A lényeg pontosan az, hogy ne tudd ki vagyok, hogy minél hatékonyabban tudjak trollkodni. Ez nem tökösség vagy gyávaság kérdése, hanem minimális problémamegoldó-készség kérdése.
Ha szerinted én híján vagyok ezen készségnek, azzal mélyen megsértesz.
És nem akarsz megsérteni.
Épp a fentebb említett okok miatt. Ez megint csak a te saját problémamegoldó-készséged hiányosságait mutatja. Azt meg én honnét tudjam, hogy mégis milyen fogyatékos gyerekeknek szánt MiniMax műsorból hallottad ezt a bizonyos frázist ?
Egyébként az Elrabolva c. filmremekből idéztem.
(Pontosabban imdb-n kinéztem az angol idézetekből, majd szépen lefordítottam - tudod én ilyet is tudok, veled ellentétben)
Nem tudom hogy mennyi húst eszik. elég sokat. Megvan a megfelelő étrendje.
Nézőpont kérdése hogy kivel verseng.. lényegébe önmagával. Nem ma kezdte a gyúrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!