Szteroid mellékhatásai?
Arra szeretnék kilyukadni hogy elvileg vannak gyenge szteroidok és azoknak a mellékhatásaira lennék kíváncsi..
(nem, nem én edzek. Egyik ismerősöm, de féltem hogy valami baja lesz. Ezért is kérdeztem meg.) 16/L
Kiszámolt étrend gondolom nincs.
Ne egyezz bele, óriási hiba.
Látjátok mit műveltetek, ti egyszerű népek !
Itt mondogatjátok, hogy naponta ennyi meg ennyi fehérjét kell enni, aztán csodálkoztok ha valaki szteroidhoz akar nyúlni !
#14. Ez hogy jön ide?
Kérdező, te pedig sürgősen önts bele több önbizalmat, mivel azért kokszhoz nyúlni, mert kevesebb embernek érzi magát, csak mert vannak nála nagyobbak, óriási hiba!
Július 1-től új drogtörvény van, amibe már beletartoznak a testépítéshez használt gyógyszerkészítmények is. Tele volt vele minden akkoriban :D
14: Igen, ennyi és ennyi fehérjét kell enni (meg többi tápanyagot), és a munka meghozza a kellő gyümölcsét. Nem olyan nehéz betartani az étrendet. Ponthogy emiatt nem fognak szteroidhoz nyúlni, mert ha úgy csinálják, ahogy kell, nem lesz rá szükségük.
Jézusom ddrake, ne add a hülyét, nap mint nap ilyen kérdésekre válaszoltok, hogy "Most akkor milyen fehérjét vegyek?" meg hogy "Nitrogén-oxid fokozó megéri-e a pénzt" stb.
Burkoltan szteroidtartalmú szerek fogyasztására bíztatjátok a fiatalokat, aztán amikor valaki nyíltan megkérdezi a frankót, akkor meg jön a "hát ne szteroidozz, mert illegális és veszélyes" hát persze, köszi de én ezt nem veszem be, több eszem van nekem ennél.
Hát ez nagyon jó volt. Szívesen kiokítanálak, de most ezúttal meg szeretném várni a többiek hozzászólásait.
Na, valaki? Nincsen kedvetek hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!