Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid mellékhatásai?

Szteroid mellékhatásai?

Figyelt kérdés

Arra szeretnék kilyukadni hogy elvileg vannak gyenge szteroidok és azoknak a mellékhatásaira lennék kíváncsi..

(nem, nem én edzek. Egyik ismerősöm, de féltem hogy valami baja lesz. Ezért is kérdeztem meg.) 16/L

2013. aug. 28. 20:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, csak hogy tiszta legyen: a táplálékkiegészítőknek semmi közük az illegális teljesítményfokozókhoz. Nem koksz, nem szteroid ;)
2013. aug. 28. 21:56
 22/35 anonim ***** válasza:
80%
A fehérjében mi a szteroid okoska? Ha eszel egy szelet húst koxolsz? Vagy akár bármit, mert mindenben van fehérje? Az No fokozó is természetes anyagokat tartalmaz, a táplálékkiegészítő NEM szteroid, a szteroidok gyógyszerek!
2013. aug. 28. 21:58
 23/35 Osynho ***** válasza:
74%
Háháhá ez jó volt :D Na, eszek egy kis húst, kell a napi szteroid. Gyerünk fiatalok, koxoljatok ti is! :D
2013. aug. 28. 22:00
 24/35 anonim ***** válasza:
61%
Valójában szteránvázas vegyületek vannak egész mezei kajákban is :D, de szerintem ő csak annak a klánnak az újabb tagja, akik nagy cúggal beröffentenek valami offenzív hülyeséget, aztán várják, mit reagálunk rá.
2013. aug. 28. 22:02
 25/35 anonim ***** válasza:
75%

Inkább arra gondol, hogy a gonosz tápkieggyártók telecsempészik szteroiddal a termékeiket, hogy jobban fejlődjenek tőle az emberek, és azokat vegyék. :D

Aki ezt hiszi, magyarázatot adhatna arra, hogy miért kapható bioboltban is pl. tejsavófehérjepor.

2013. aug. 28. 22:06
 26/35 anonim ***** válasza:
9%

Osynho, bűncselekményre való buzdítás az még ugyanúgy bűncselekmény ! Ezt ne feledd !

Wash, te meg ne merészelj még egyszer angolul akár egy szót is leírni, amíg a nyomorult blogodon ki nem javítod a fejlécedet, mert eltöröm a kezed !

2013. aug. 28. 22:09
 27/35 anonim ***** válasza:
85%

Ó, igen, sejtettem, hogy te vagy az :P De most komolyan, nagyon szánalmas amit csinálsz, akár trollkodás, akár nem.

So please, don't do, no, no, no! :P

2013. aug. 28. 22:15
 28/35 anonim ***** válasza:
21%

Hát Wash, először is ennek, hogy don't do, sok értelme nincs. Esetleg don't do IT, vagy valami.

Másrészt persze, hogy trollkodás, épelméjű ember nem venné komolyan ezt az oldalt. Egyébkét szimpatikus gyereknek tűnsz te nekem, műveltnek*, intelligensnek, talán kicsit tudálékosnak. Úgyhogy eddig te vagy a kedvencem a Mr. Gyakori 2013 felhozatalából. Van egy olyan érzésem, hogy még jó sokszor fogunk mi ugyanazon kérdés alatt egymás torkának esni. Bizony. Nem tudom ki vagy. Nem tudom mit akarsz. Ha értelmes társalgásra vágysz, megmondhatom, hogy azzal nem tudok szolgálni. De vannak igazán különlegesnek mondható képességeim. Képességek, melyeket egy meglehetősen hosszú pályafutás alatt sajátítottam el. Olyan képességek, melyek a Te rémálmoddá tesznek engem. Ha most behódolsz előttem, akkor itt a vége. Nem foglak tovább kutatni, nem foglak zaklatni. De ha nem, akkor a nyomodban leszek, megtalállak, és szanaszéjjel trollkodlak.

* Már ha persze nem veszem figyelembe az übergagyi angolodat.

2013. aug. 28. 22:32
 29/35 anonim ***** válasza:
75%

Wash, csak hogy tudd, senki nem várja el tőled, hogy hősködj!

Nem gyávaság visszahőkölni, legyen eszed, ne sodord magad bajba..

(nehogykomolyanvegyevalaki)

2013. aug. 28. 22:46
 30/35 anonim ***** válasza:
73%

Örülök :D Csak tudod elég bénán adod itt a Moriartyt, szóval, ha elég tökös vagy ahhoz, hogy kirakd a neved, akkor legalább tudni fogjuk, kit kell ignorálni. Nem olyan rossz amúgy ez az oldal, emberek vannak itt is, nem törvényszerű, hogy ide csak a komolytalanok jönnek. Nem játszótér. Tehát igazán csendben maradhatnál, mindenkinek jobb lesz.

Ez az angol is valahonnan van idézve, tudhatnád már :P

2013. aug. 28. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!