Fehérjéket mibe ajánlatosabb oldani vízben, vagy tejben? (csak azért kérdezem, mert már hallottam olyat is h vízben jobban oldódik. )
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 12:55
1/9 anonim válasza:
Edzés után csakis vízben, mert tejjel elcseszed a gyors felszívódást. Én máskor is vízzel ajánlom, mert nem kell a tejcukor és tejzsír nekünk.
2/9 A kérdező kommentje:
okés köszi,akkor ezentúl mindig vízzel fogom,víz +zab ennyi nem? :)
2013. aug. 28. 13:15
3/9 A kérdező kommentje:
jah és még annyi hogy közvetlen edzés után,vagy várjak vele valamennyit?
2013. aug. 28. 13:17
4/9 anonim válasza:
Reggel mehet zabbal és vízzel.
Edzés után pedig gyors szénhidrát pl dextróz menjen a fehérje mellé, mivel ilyenkor gyorsan kell visszatölteni a tápanyagokat. Minél hamarabb kellene edzés után.
Tehát még egyszer: edzés után protein+ 40-50 g dextróz + víz. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,nagyon hasznos amiket írsz,és még annyi h mennyi szőlőcukrot adjak az edzés utáni fehérjémhez? :)
(Most Egg Prot tolom )
2013. aug. 28. 13:34
6/9 anonim válasza:
most írta le, nem? :)
40-50 gramm szőlőcukor, és mellé 0,5 ttkg. fehérje
Ha 80 kiló vagy, 40 gramm, de ha pl. 80%-os a fehérjéd, akkor nyilván 50 gramm tápkiegben van ez meg.
7/9 anonim válasza:
Ch csak akkor menjen edzés után ha tömegelsz, ha diétázol akkor nem kell! !
8/9 anonim válasza:
amennyi testtomeged fele.csak grammban. pl ha 100kilos vagy 50g szolocukor kell.de remelem por formajaban elkevered a feherjeben, nem pedig szemenkent szopogatod ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Haha vicces.. :D Persze h por formájában! :) És igen hülyeséget kérdeztem h mennyit kell,mert most nézem h tényleg le lett írva! :)
2013. aug. 28. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!