Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin kúra esetében a napi...

Kreatin kúra esetében a napi adagot pihenőnapokon is szedni kell ugye? Nem csak edzés napokon?

Figyelt kérdés

feltöltés 6 nap testsúly x 0.3g kúra ennek a fele 60 napig ugye? 5 grammos adagokban ch-étkezések előtt.

Mikorra időzítsem az adagokat?

2013. aug. 27. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, pihenőnapokon is szedni kell, étkezés előtt 15-30 perccel mehet!
2013. aug. 27. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:

kb jól tudod, én 40-50 napos kúrát tolok, utána szünet.

Adagok: reggeli előtt, még egy adag edzés előtti kaja előtt 15 perccel, edzés után a turmixba (ott van gyors ch), és még egy 5grammos adag az esti kaja előtt.

Szinten tartáskor edzés előtti kaja előtt (vagy reggel) és edzés utáni turmixban.

2013. aug. 27. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz Montez! Én 90kg vagyok! így hogy lenne a legoptimálisabb?
2013. aug. 27. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél feltöltésre 5 x5 grammot és szinten tartásra szerintem elég a napi 10-12g.
2013. aug. 27. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:
feltöltéskor reggel 6-kor az elsőt, a 2. és 3. adagot bekeverhetem otthon? Lesz baja szerinted ha áll pár órát bekeverve vízzel?
2013. aug. 27. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!