Hogy lehetnek olyan magas emberek?
Vannak ez a bizonyos alacsony növésű szülők akik alig érik a 170 cm-et sőt még más rokonok is, és az egyik gyerekből még is 195-205 cm- lesz.
Miből lehetséges ez?
Mi vált ki ilyet náluk?
- rendkívül magas termet (180 cm feletti magasság)
- robosztus testalkat, erős vázrendszer, fejlett izomzat
- átlagnál nagyobb kéz- valamint lábfej
- nagyon ritkán rendellenesen fejlődő csontozat
- pattanásos bőr
- agresszív viselkedés
- impulzivitás
- frusztrált helyzetekre adott általános-indulatos reakciók
- szükségletek, vágyak késleltetésének hiánya
- diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia
- 60-80 közötti IQ (bár ez néhány esetben átlagos is, illetve jóval magasabb is lehet)
LOL ebből a 11 ből 10 igaz rám... mégis érdekes módon a kedvenc elfoglaltságom, diszlexiás létemre az olvasás... sőt olvasó klubnak is a tagja vagyok... tény, hogy feldühítenek mikor nem tetszik nekik az általam választott könyv-.- és legszívesebben szétcsapnék köztük:)
"tény, hogy feldühítenek mikor nem tetszik nekik az általam választott könyv"
Hát igen, a Zengő ABC nem biztos, hogy jó ötlet egy olvasóklubban.
volt egy kutatás angliában 100.000 embert-családot vizsgáltak és az alapján 10 emberből 2nek nem a fater a vér szerinti apja,úgy,hogy erről nem tud se a férj,se a gyerek.
pont emiatt hoztak egy olyan törvényt,hogy ha genetikai betegsége van a gyereknek,vagy transzplantálni kell,akkor az anyával közlik először a család védelme miatt.
szóval...ha kölyköd születik 50ropi az apasági teszt:).
Nos, ez érdekes, nem hallottam még erről. Én nem vagyok ilyen, mert ugyan 196 centi vagyok, de a többi nem jellemző, bár tudok hirtelenharagú is lenni :D
A terv az, hogy majd egyszer valamikor a jövőben tökjól fogok kinézni, ugye magas maradok, izmos leszek, vicces vagyok, okos vagyok, főzni is tudok néha, szóval szuper leszek AHAHAHAHAHAHAHA
:D
már csak egy kicsit szociálisnak kéne lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!