Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetnek olyan magas...

Hogy lehetnek olyan magas emberek?

Figyelt kérdés

Vannak ez a bizonyos alacsony növésű szülők akik alig érik a 170 cm-et sőt még más rokonok is, és az egyik gyerekből még is 195-205 cm- lesz.

Miből lehetséges ez?

Mi vált ki ilyet náluk?

2013. aug. 26. 14:10
1 2
 1/11 Villácska ***** válasza:
A postás. Amúgy meg ez nem számít mert hetedíziglen örökölhetsz géneket..
2013. aug. 26. 14:18
 2/11 anonim válasza:

[link]

Csak úgy mondom...

2013. aug. 26. 14:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Ugyan vannak kivételek :)
2013. aug. 26. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:

- rendkívül magas termet (180 cm feletti magasság)

- robosztus testalkat, erős vázrendszer, fejlett izomzat

- átlagnál nagyobb kéz- valamint lábfej

- nagyon ritkán rendellenesen fejlődő csontozat

- pattanásos bőr

- agresszív viselkedés

- impulzivitás

- frusztrált helyzetekre adott általános-indulatos reakciók

- szükségletek, vágyak késleltetésének hiánya

- diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia

- 60-80 közötti IQ (bár ez néhány esetben átlagos is, illetve jóval magasabb is lehet)

LOL ebből a 11 ből 10 igaz rám... mégis érdekes módon a kedvenc elfoglaltságom, diszlexiás létemre az olvasás... sőt olvasó klubnak is a tagja vagyok... tény, hogy feldühítenek mikor nem tetszik nekik az általam választott könyv-.- és legszívesebben szétcsapnék köztük:)

2013. aug. 26. 16:26
 5/11 anonim válasza:

"tény, hogy feldühítenek mikor nem tetszik nekik az általam választott könyv"

Hát igen, a Zengő ABC nem biztos, hogy jó ötlet egy olvasóklubban.

2013. aug. 26. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Ki érdekel? Lényeg, hogy sokkal hamarabb elpatkolnak, mert a szívük kevésbé bírja ellátni azt a hatalmas testet, hát ha még telepakolják magukat izommal..
2013. aug. 26. 16:37
 7/11 Villácska ***** válasza:
Most remélem jobban érzitek magatokat hogy a kis nyeszlett testetekre azt mondhatjátok hogy legalább okosak vagytok (ami egyáltalán nem igaz hogyha egy ilyen cikk olvasása után ilyeneket elhisztek). Ja sokkal nagyobb vigasz azt mondani valakire hogy ha valamiben erős akkor másban gyenge. Mert csak olyan ember van aki több tálentummal nem rendelkezik csak 1 el.
2013. aug. 26. 19:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Mint kérdező én egyetértek az utolsó válasz adóval, én szerintem a kevésbe okosak közé tartoznák és normális edzett testtel, mint inkább nyiszlett isteni aggyal. ez az én véleményem
2013. aug. 26. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:

volt egy kutatás angliában 100.000 embert-családot vizsgáltak és az alapján 10 emberből 2nek nem a fater a vér szerinti apja,úgy,hogy erről nem tud se a férj,se a gyerek.

pont emiatt hoztak egy olyan törvényt,hogy ha genetikai betegsége van a gyereknek,vagy transzplantálni kell,akkor az anyával közlik először a család védelme miatt.

szóval...ha kölyköd születik 50ropi az apasági teszt:).

2013. aug. 26. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Nos, ez érdekes, nem hallottam még erről. Én nem vagyok ilyen, mert ugyan 196 centi vagyok, de a többi nem jellemző, bár tudok hirtelenharagú is lenni :D

A terv az, hogy majd egyszer valamikor a jövőben tökjól fogok kinézni, ugye magas maradok, izmos leszek, vicces vagyok, okos vagyok, főzni is tudok néha, szóval szuper leszek AHAHAHAHAHAHAHA

:D

már csak egy kicsit szociálisnak kéne lenni

2013. aug. 27. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!