Magas emberek ti 14 éves korotokban hány centi voltatok (gondolok itt a 200 cmes vagy 190cm koruli emberekre)?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 11:25
1/8 anonim válasza:
2 méter vagyok, 11. osztályos koromig teljesen átlagos voltam aztán hirtelen megnyúltam :) nemtudom mennyi egy átlag 14 éves de kb annyi voltam.. mindig magas voltam de sose emelkedtem ki nagyon a kortársaim közül csak msot :D 20/f
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi haver:DD hat azt hiszem az atlag 160cm en nem vagyok atlagos 180centimmel enis nem reg kezdtem el rengeteget nyulni de meg most is nagyon sokat es rovid idon belul novok (meg mindig erzem a terdemnel ha megnyomom)
2013. aug. 17. 17:57
3/8 A kérdező kommentje:
Szuleid magasak vagy atlagosak? Az en szuleim magasak foleg anyum egy nohoz kepest de apai dedipapam 195koruli volt
2013. aug. 17. 18:01
4/8 anonim válasza:
faterom 175 muter 170 nem mondhatóak magasnak bátyám is 177cmre siekredett tehát maximum a postás volt magas :D
5/8 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDD köszi mindent:D
2013. aug. 17. 19:42
7/8 A kérdező kommentje:
rexx énis kb annyi vagyok . Csak szeretném tudni a magas emberek ennyi idő korukban hány centik voltak
:D
2013. szept. 10. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!