Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek hany eves korotokban...

Nektek hany eves korotokban nolt ki a "bolcsesseg" fogatok?

Figyelt kérdés
Esetleg fajt is? Hany ev korul szokott kinolni?

2013. jan. 20. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
20 éves korom körül *nőtt ki.
2013. jan. 20. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
olyan 19-20 nekem, az ínyem enyhén fájt is egy darabig, de miután kijött teljesen a fog elmúlt a dolog.
2013. jan. 20. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
14 évesen kezdtek el harcolni az ínyemmel. 20 évesen levágattam az alsó kettőről az ínyt, mert baromira fájt már, és be is gyulladt. Most vagyok 26, és úgy tűnik, a negyedik is befejezte az előbújást.
2013. jan. 20. 14:43
 4/5 Ditta323 ***** válasza:

2-őt észre sem vettem. Az alsó kettőnél már fájdogált pedig lett volna helye, mert az 1-ik egy volt fogam helyére nőtte be magát /folyton begyulladt/. Amit éreztem, hogy kezd jönni kb. 17 éves lehettem, de még most sem jött ki rendesen.

24/l

2013. jan. 20. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyan 18 évesen kezdték és már kint van 1 és még 2 nagyon közel áll hozzá. fájt. Egy ráadásul rosszul is jött, ez még mindig nem bújt elő. Amúgy én éreztem picit. 23l
2013. jan. 20. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!