A 0 RH+ vércsoportú emberekre mi jellemző?
Figyelt kérdés
Azt beszélik, a vércsoporttól is függ, hogy ki milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Bár nekem ez kissé furcsa.
Véleményetek szerint jó, ha valaki 0 RH+?
2011. jan. 24. 19:33
1/5 anonim válasza:
Általában két fülük van.
Beszélni meg sok mindent beszélnek, de attól az még nem lesz igaz.
2/5 anonim válasza:
Jól teszik, ha gyakran adnak vért, mivel nullás vért bárki kaphat. (Bár ha a + - lenne, az még jobb lenne.)
3/5 anonim válasza:
Ez régesrég nem igaz, Magyarországon mindenki csak csoportazonos vért kap.
4/5 anonim válasza:
Ez ugyanakkora humbug, mint a horoszkóp. Nincs több közös tulajdonságuk, mint véletlenszerűen összeválogatott embereknek.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a horoszkópnál is nagyobb humbug. Csak gondoltam, hátha valaki bemeséli az ellenkezőjét.
Egy hapsi mondta egyszer, hogy ő megérzi, ha valaki 0 RH+ vércsoportú. Izé.... :)
2011. jan. 25. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!