Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan oldjam fel a proteint?

Hogyan oldjam fel a proteint?

Figyelt kérdés

Izo Whey Zero Proteint vettem. A zacskóra az van írva, hogy 200 ml vízben vagy zsírszegény tejben kell feloldani 2 evőkanál port. Én a tejet választottam, de ahogy feloldottam 200 ml tejben, túl édes volt és nem is oldódott fel rendesen, hiába ráztam össze. Utána 300 ml tejben oldottam fel és úgy már rendesen feloldódott.

Az lenne a kérdésem, hogy nem baj, ha 200 ml helyett 300 ml tejben oldottam fel? Ugyan úgy hat?

2013. aug. 26. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Tök mindegy mennyiben kevered el. Annyi a lényeg, hogy ha tejjel megy, akkor azért elcseszed a felszívódást. Edzés után vízzel kellene mindenképpen, mert így lesz gyors.

Veszel jó drágán izolátumot, amiből nagy nehezen kiszedik a tejcukrot, tejzsírt, te pedig visszateszed tejbe? Nem kellene.:)

2013. aug. 26. 12:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor vízzel iszom, csak az a baj,hogy úgy nem valami jó az íze:S

Csapvízzel is mehet?

2013. aug. 26. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mehet csapvízzel is. Az íze nekem vízzel is jó, de nem az a lényeg.:)
2013. aug. 26. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
" Ugyan úgy hat?" Ez nem gyógyszer hogy hasson! Ez szinte ugyan az mint ami a húsban is van! Ha nincs kiszámolt étrended csak pénzpocsékolás
2013. aug. 26. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát? A hús amit megeszel, ha ráiszol 1 pohár, 2 pohár vagy 3 pohár vizet ugyan úgy hat? Ez csak kaja, mindegy mennyiben oldod, lehet 2 liter is!
2013. aug. 26. 13:23
 6/6 poiu ***** válasza:
Amikor kipróbáltam a proteint tettem bele egy kiskanál kávét - azzal már tűrhető volt.
2013. aug. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!