Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Creatin ethyl ester-t hogy...

Creatin ethyl ester-t hogy kell adagolni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a monot hogy kell (ttkg/3 feltöltés, ennek a fele szintentartás) viszont több helyütt olvastam, hogy ethyl esther-ből kevesebb is elég, mert jobban szívódik fel. Monot próbáltam, nekem nem jött be, nem okozott gyomorpanaszokat, meg semmi, viszont szinte semmilyen hatását nem éreztem, ezért gondoltam megpróbálom az ethyl esther-t. Apropó, ez miben különbözik a mono-tól? :)
2013. aug. 25. 21:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért jobb, mint a sima mono, mert

- nincs feltöltési szakasz

- gyakorlatilag mindenkire hatással van

- nincsenek mellékhatások

- hatékonyabban hasznosul

Tudom, mert először nekem is monot ajánlották, de attól ment a hasam, kb. 2-3 hét után váltottam erre és semmi gond sem volt, még jobban is ment az edzés, mint a simával.

Adagolás az, amit a gyártó ajánl. 5-10 gramm általában. Pihenőnapokon a fele. Edzés után is mehet egy fél adag, feltöltés miatt.

Az íze brutál, kb. kihányod, de ha nem sajnálsz +1-2 ezrest egy kapszulás változatra, akkor rá fogsz jönni, hogy ez a tökéletes kreatin. :)

2013. aug. 25. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!