13 éves vagyok,50,4 kiló és 160 cm. A testtömegindexem szerint normál testsúlyú vagyok. A többi lent! (? )
A gerincem ferde, a gyógytorna tanárom azt javasolta, hogy mindennap legalább 20 percet tornázzak, ami a gerincemnek is jó, ha azokat a feladatokat csinálom, amit ott.Vagyis gerinc feladatokat.
Szeretném, ha megosztanátok velem a tanácsaitokat. Én azt gondoltam, h reggel is és este is 20-20 percet tornázom, a gerincem és egészségem érdekében.
/Egyébként meg olyanokat nem kérek, hogy ne egyél se ezt, se azt...mert hízlal..stb!/
Én azt hallottam, h egyen azt az ember, ami neki jólesik, csak mindent mértékkel és mozogjon.
ÉRTELMES VÁLASZOKAT ÉS TANÁCSOKAT KÉREK, SÜRGŐS!
Bocs de ez a kérdés nem épp a testépítés kategóriába tartozik. Hogy jön ide a kaja a hízás?
Igen jót fog tenni a torna.
Hogy jön ide a testtömegindexed?
Végezd a gerinctornádat nyugodtan jót fog tenni neki.
De hogy jön ide a táplálkozás?
Ha azért írnál ide, mert testet szeretnél formázni, akkor igenis megmondanánk neked, hogy mit és hogyan kéne enni.
"Én azt hallottam, h egyen azt az ember, ami neki jólesik, csak mindent mértékkel és mozogjon."-rosszul hallottad. Illetve féligazság. Ilyen alapon alibi lehetne bármilyen étel, de ez a valóságban nem így működik.
Bocsánat, a kérdésemet rosszul fogalmaztam!
A testépítés meg nem tom, h került ide.
A lényeg, hogy aggódok, hogy elhízok, azért írtam le a testtömegindexem. Igazából a szüleimtől kezdve, a barátaimtól kezdve mindenki azt mondja, hogy ugyan miért híznák el? Gondolom, ha naponta reggel is tornázok 20 percet(amit most is tettem) , és este is , akkor az segít. 6 után már nem eszek semmit. Vagyis, nem vacsorázom. Csak reggelizem és ebédelek. Azt sem sokat..lehet , hogy nem jól teszem. DE a sok hülye ember (nem rátok értem) bebeszélte, hogy ne egyek semmit...szószerint! Meg ezek a hülye oldalak is...áh!
Már nem is tok mit enni, mert mindenki bebeszéli a hülyeségét!
Este hat után nem enni: hülyeség.
Egész nap kétszer enni: hülyeség.
A 20-20 perces tornák nem érnek sokat. Egyrészt azért, mert akkor már értelmesebb volna egyben csinálni. Másrészt azért, mert nem tudjuk, mit jelent nálad a "torna".
Az elhízás sem megy egyik pillanatról a másikra. Ha észreveszed, hogy elkezdesz zsírosodni, akkor még éppen időben tudsz változtatni az életmódodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!