Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 éves vagyok,50,4 kiló és...

13 éves vagyok,50,4 kiló és 160 cm. A testtömegindexem szerint normál testsúlyú vagyok. A többi lent! (? )

Figyelt kérdés

A gerincem ferde, a gyógytorna tanárom azt javasolta, hogy mindennap legalább 20 percet tornázzak, ami a gerincemnek is jó, ha azokat a feladatokat csinálom, amit ott.Vagyis gerinc feladatokat.

Szeretném, ha megosztanátok velem a tanácsaitokat. Én azt gondoltam, h reggel is és este is 20-20 percet tornázom, a gerincem és egészségem érdekében.

/Egyébként meg olyanokat nem kérek, hogy ne egyél se ezt, se azt...mert hízlal..stb!/

Én azt hallottam, h egyen azt az ember, ami neki jólesik, csak mindent mértékkel és mozogjon.

ÉRTELMES VÁLASZOKAT ÉS TANÁCSOKAT KÉREK, SÜRGŐS!

2013. aug. 25. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Bocs de ez a kérdés nem épp a testépítés kategóriába tartozik. Hogy jön ide a kaja a hízás?

Igen jót fog tenni a torna.

Hogy jön ide a testtömegindexed?

2013. aug. 25. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Végezd a gerinctornádat nyugodtan jót fog tenni neki.

De hogy jön ide a táplálkozás?

Ha azért írnál ide, mert testet szeretnél formázni, akkor igenis megmondanánk neked, hogy mit és hogyan kéne enni.

"Én azt hallottam, h egyen azt az ember, ami neki jólesik, csak mindent mértékkel és mozogjon."-rosszul hallottad. Illetve féligazság. Ilyen alapon alibi lehetne bármilyen étel, de ez a valóságban nem így működik.

2013. aug. 25. 18:52
 3/12 Villácska ***** válasza:
A gerinc torna elég heti 3 szor. Mármint az erősítés része. A többi napokon meg nyújts le a megfelelő irányban.
2013. aug. 25. 19:05
 4/12 *Glissade* ***** válasza:
Mi a kérdésed pontosan?
2013. aug. 25. 20:00
 5/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat, a kérdésemet rosszul fogalmaztam!

A testépítés meg nem tom, h került ide.

A lényeg, hogy aggódok, hogy elhízok, azért írtam le a testtömegindexem. Igazából a szüleimtől kezdve, a barátaimtól kezdve mindenki azt mondja, hogy ugyan miért híznák el? Gondolom, ha naponta reggel is tornázok 20 percet(amit most is tettem) , és este is , akkor az segít. 6 után már nem eszek semmit. Vagyis, nem vacsorázom. Csak reggelizem és ebédelek. Azt sem sokat..lehet , hogy nem jól teszem. DE a sok hülye ember (nem rátok értem) bebeszélte, hogy ne egyek semmit...szószerint! Meg ezek a hülye oldalak is...áh!

Már nem is tok mit enni, mert mindenki bebeszéli a hülyeségét!

2013. aug. 26. 10:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Este hat után nem enni: hülyeség.

Egész nap kétszer enni: hülyeség.

A 20-20 perces tornák nem érnek sokat. Egyrészt azért, mert akkor már értelmesebb volna egyben csinálni. Másrészt azért, mert nem tudjuk, mit jelent nálad a "torna".

Az elhízás sem megy egyik pillanatról a másikra. Ha észreveszed, hogy elkezdesz zsírosodni, akkor még éppen időben tudsz változtatni az életmódodon.

2013. aug. 26. 14:06
 7/12 *Glissade* ***** válasza:
Mondta neked bárki is, hogy rettegni kell az elhízástól?
2013. aug. 26. 14:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor mikor tornázzak és mennyit?-.-
2013. aug. 26. 15:03
 9/12 Villácska ***** válasza:
Már leírtam. heti 3 szor gerinctornát (erősítést), a többi napokon nyújtani kell a megfelelő irányba. Végül is nem kell hinni nekem csak 2 éve van gerincferdülésem és mindját kigyógyulok :D ez van ha valakinek ilyen nehéz a felfogása és még neki áll feljebb. Tudatlan kis pöts
2013. aug. 26. 15:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem áll feljebb semmi, csak ha olvastad volna, akkor valamelyik kommentelő azt írta, hogy felesleges.
2013. aug. 26. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!