Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mellkasom belső részén...

A mellkasom belső részén sokkal kevesebb az izom mint kívül, ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vékony srác, 182 cm magas, 74 kiló, a mellizmomra még azt is mondanám hogy nagy, elég szép izom párna van, de befelé haladva eltűnik. Igaz hogy tölcsérmellkasom volt, azt megműtettem, és most nem tudok rájönni hogy ez ennek a maradványa, vagy az izom tömeg hiánya. Viszont lehet is érezni hogy a mellkasom közepe felé kb csak csont és bőr van, kívül pedig érezni a több centiméter izom réteget.

2013. aug. 24. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a tapadási pontok.
2013. aug. 24. 23:57
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
182, 74 és még azt mondja, "nem vagyok vékony srác" :Ddd
2013. aug. 25. 01:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert neked így tapadnak az izmok és ezt edzéssel sem tudod megváltoztatni. Nem tudod lefejteni a csontról az izmokat és arrébb tapasztani. Ez genetika. Akinek rövid a bicepsze (fentebb tapad az alsó része) az sem tud vele mit kezdeni.
2013. aug. 25. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy dobhatnál egy képet, hogy mi az a nagy izompárna, mert én 28 éve edzem, de sosem írnám magamról, hogy nagy izmom van.:)
2013. aug. 25. 07:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Dehogy dobok képet Montez, francnak menőzzek, am sincs mivel, meg relatív hogy mi a nagy izom. Én pl fel sem töltenék feszítgetős képet olyan 90 kiló szálkás izom alatt. Köszi a válaszod egyébként :) Én is erre gyanakodtam hogy így tapadnak az izmaim. Csak nagyon nem tetszik :/ Hát mind1.
2013. aug. 25. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:
:)
2013. aug. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!