Trx-ről lenne kérdésem Itthon tervezek eddzeni ezzel a trx-el Szerintetek ezt is lelehet bontani külön izomcsoportokra egy eddzést mint a konditermes eddzéseket?
Régen sokat gyúrtam (nem edző vagyok meg semmi, csak lelkes)
Tudom hogy a trx nem izomnővelő
A menj vissza konditerembe kommenteket most hagyjuk mert okkal fogok itthon edzeni
Előre is köszönök minden választ!
Ezt olvastam már, kicsit lehúzos cikk sztem
Már elkezdtem nekem bejön, csak szeretném a maxot kihozzni amit itthon lehet
Súlyzókat nem akartam beszerezni, se tárolni itthon, tömeget nem akarok építeni, inkább szálkásítani, edzésben maradni
Kipróbáltam elkezdtem magamnak kitalálni a gyakorlatokat és úgy érzem még jó is lehet
Szálkásitáshoz szálkásitó étrend kell és aerob edzés heti 4x 50 perc. Nem fogsz szálkásodni a TRX-től.
A fegyencedzés nem alternativa?
Azon is agyaltam
Vagy a kettő mixelésében
(tudom a google a barátunk)
De ha van valami jó edzésterved a fegyencedzésre a neten vagy ilyesmi és nem gond bemásolod a linket?
első találat. Nem engedi belinkeelni. xD
Nagyon vigyáznak a copyrightra :D
A könyvben vannak edzéstervek.
Ha gondolod csináld úgy,hogy most kezdetben heti 2 nyomó/tolónapod legyen (fekvőtámasz,guggolás) és 2 húzó(húzódzkodás,lábemelés) ezek felváltva
Utána berakod a tolóhoz a kézenállásból nyomást, a húzóhoz pedig a hidat.
Érted?
Értelek
Viszont mivel se a fegyenchez se a trx-ez nem értek ezért muszáj megkérdeznem ezt (és nem kötöszködés csak bevillant egy ilyen talán túl egyszerű kérdés)
Miért jobb a fegyenc??
Azokra gondolok mint pl fekvőtámasz amit a trx-el megtudok úgy csinálni hogy a föld felett van a kezem ahogy fogom és akkor több izom mozog mert tartom is magam hogy ne csússzon szét a kezem
Hasonló a többi gyakorlatra is
Érted, a kérdésem lehet hülyeség de valahogy logikus kérdésnek hangzik
(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!