MyoMax Hardcore-ról vélemény?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni így egybe, vagy jobban kilehet jönni ha külön megveszem a gyors Ch gyors fehérje és kreatint stb és magam keverem le. Olyan írjon aki ért is hozzá vagy használta ezt a terméket. Étrendem rendbe, tehát ezeket a kérdéseket nem kérem köszönöm.2013. aug. 19. 16:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó termék, de nem ér annyit. Jobban jársz, ha te rakod össze.
2/5 anonim válasza:
Én hasznaltam nőttem is tőle rendesen. Hetrol hetre latszodott a kulonbseg.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez ugye ha a 3kg-osat veszem akkor 21 adag. Azaz 21 nap.
Az édes kevésnek tűnik ennyi pénzért.
Mert ha megveszem a gyors fehérjét és szénhidrátot edzés utánra meg mondjuk a kreatint akkor lehet többe jövök ki, de majdnem 2hónapig meg is vagyok belőle.
Vagy ebbe van valami plusz?
Vagy csak tényleg annyi ,hogy egybe van keverve gyárilag "lustáknak" :)
2013. aug. 19. 17:39
4/5 anonim válasza:
Valamivel lehet hogy jobb, döntsd el te
5/5 anonim válasza:
Annyival jobb, hogy plusz hozzáadott aminosavak , hmb és némi egyéb van még. De szerintem ez nem ér annyit, pláne hogy nem nagy mennyiségben vannak hozzáadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!