Nagyon gond az étendel?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nincs pénzem erre az étrendre :
Kiszámoltam nagyon sokba kerül 17 éves vagyok, szüleim nem tudnák fizetni minden hónapba ! Nekem meg összedölt egy álom, életem.Az is megfordult a fejembe, hogy felakasztom magam, mert eddig az életbe soha semmi nem jött össze, már látom egy senki vagyok és leszek.
Valami ötlet az étrendel kapcs. ?
2013. aug. 18. 19:04
11/13 A kérdező kommentje:
Eddig is tisztán étkeztem, azért nem vagyok hájas, illetve nincs nagy testzsír % mivel sportoltam hosszú évekig !
Csak a testépítéshez sokkal több táplálék kell !
Nekem a CH-val nincs gondom, csak a fehérjével !
Olcsón minél többet bevigyek :D
2013. aug. 18. 20:56
12/13 anonim válasza:
Ne legyél már olyan agybeteg, hogy a testépítésért kinyírnád magad. Mekkora @ság! Család, emberi értékek, szeretet, ezek azok amelyek egy sportolót vezethetnek. Nagyon nincs rendben ha a szétkokszolt, több lakás árát a testébe ölő beteg emberré akarsz válni (versenyzői szinten nem egészséges ez a sport sem). Végezz jó iskolát, keresd meg a pénzt az edzéseidre, étrendre ahogyan sok testépítő teszi. Túl sok motiválóvideót néztél.
13/13 anonim válasza:
Nem is fog koxolni.... Ne irj már ilyen hozzánemértő szöveget kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!