Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon gond az étendel?

Nagyon gond az étendel?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nincs pénzem erre az étrendre :

[link]

Kiszámoltam nagyon sokba kerül 17 éves vagyok, szüleim nem tudnák fizetni minden hónapba ! Nekem meg összedölt egy álom, életem.Az is megfordult a fejembe, hogy felakasztom magam, mert eddig az életbe soha semmi nem jött össze, már látom egy senki vagyok és leszek.

Valami ötlet az étrendel kapcs. ?

2013. aug. 18. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nehogymár öngyi legyél... Akkor az élet sem jönne össze.

Sportoltál eddig valamit?

2013. aug. 18. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem dől össze ettől még semmi, hogy nem tökéletes az étrended. A fehérje menjen csirkecombból, olcsóbb proteinből. A ch pedig nem drága, a rizs és a zabpehely is filléres dolog.

Ilyen korban még kevésbé jól összerakott étrenddel is fejlődsz, később pedig ha lesz lóvé, akkor majd tökéletesíted. Nem ezen múlik az életed, no para.:)

2013. aug. 18. 19:09
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató válaszokat.

Én a testépítésben lelem mindenem, életem többi részét is ki fogja tölteni.

Igen sportoltam, boxoló voltam.

Van rajtam izom de nem sok !

2013. aug. 18. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Szóval ne add fel, edzeni akkor is érdemes, ha nincs tökéletes étrend. Szerintem egy olcsóbb proteint vegyél és azzal egészítsd ki a fehérjebeviteled.
2013. aug. 18. 19:19
 5/13 kakao01 ***** válasza:
aki ezzel a sporttal foglalkozik mindig megtalálja a kiutat anyagi szempontból. Ha fontos neked akkor elmész dolgozni suli mellett vagy itt volt a lehetőség nyáron is. Remélem nem gondolod hogy Kathi Bélának csak az ölébe hullot a karrierje meg mára már a nagy vállalkozásai.
2013. aug. 18. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
ha mellőzöd a lenmagolajat és a marhahúst máris nem lenne olyan drága... amúgy meg, most sem hiszem, hogy anyukádék éheztetnének, egyszerűen vedd rá őket, hogy más kaját vegyetek... a rizs nem drága a csirkemell sem...
2013. aug. 18. 20:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Kiszámoltam : 12 kg csirkemell /havonta ! Nem olcsó !

Lennmagolaj meg kell az emésztéshez ;)

2013. aug. 18. 20:47
 8/13 kakao01 ***** válasza:
hidd el nem a lenmagolajon fog múlni a fejlődésed
2013. aug. 18. 20:48
 9/13 A kérdező kommentje:

Nyáron dolgoztam/dolgozom :)

Ebből kijönne pár havi kaja, de nem pár hónapra tervezem az edzést, illetve a testépítést, hanem egy új életstílusnak szánom !

2013. aug. 18. 20:50
 10/13 Osynho ***** válasza:
Azt kiszámoltad, hogy most mennyibe kerül havonta a táplálkozásod? De vedd ám bele az üdítőtől elkezdve az esetleges nasit, desszertet, mindent. Szerintem meg fogsz lepődni mennyire nem drága a tiszta táplálkozás.
2013. aug. 18. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!