Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetne megoldani az...

Hogy lehetne megoldani az edzéseket idő hiányában?

Figyelt kérdés

Tavaly suli után(3kor volt vége) egyből mentem edzeni, aztán haza. Szinte csak az alvás meg az evés miatt voltam otthon. A tanulást a kondi felé vezető úton, a buszon oldottam meg.

Idén viszont érettségi lesz, és külön órákra is kell járnom délutánonként. Hogy csináljam, hogy maradjon időm edzeni is, enni is, de még tanuljak is rendesen az érettségikre?

2013. aug. 18. 12:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Most nyáron a munka nem okozott gondot, mert reggel mentem edzeni. De ősztől már nem lesz erre lehetőségem, mert alapból is 4-5 órakor kelek.
2013. aug. 18. 12:15
 2/7 Villácska ***** válasza:
Ne tanulj érettségire. Nem kell annyira komolyan venni. Egy ismerősöm semmit sem tanult és átment, szó szerint semmit
2013. aug. 18. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:

ez baromság. Tanulj rá, az legyen az első.

Suliban nincs terem?

2013. aug. 18. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:

persze, mindenképp szeretnék tanulni, de nem akarom emiatt az edzést sem abbahagyni. nagyon keményen küzdöttem így is a mostani eredményért.

a kondiba csak az mehet le, akinek épp testnevelés órája van. szóval ez kilőve. és nincs is annyi cucc, minden tönkre van vágva :/

az a baj, hogy délutánonként egyáltalán nem is tudnék, mert egy másik városba kell mennem + órákra. este hazaérek még tanulnom kellene a többi tárgyra is, este 10-kor meg már nem buszozok vissza(vagy fordított esetben este 10kor már nem fog az agyam, nem tudnék tanulni)

2013. aug. 18. 13:50
 5/7 kennymc ***** válasza:
Ha látják rajtad, hogy komolyan veszed a sportot, és a tanulást lehet, hogy az igazgató\tesitanár engedélyt fog adni külön lejárni. Próba szerencse :)
2013. aug. 18. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért nem hiszem hogy ennyit kell tanulni, én pl. úgy érettségiztem le simán tavaly, hogy alig tanultam rá valamit, és érettségi előtt/után/alatt se kellett kihagynom ez miatt edzést.
2013. aug. 18. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:

De én matekból én komolyabb korrepetálásra szorulok mint a többiek. És idegen nyelvből is tanulok pluszba, de azt már néhány hasonló korúval, de szintén a másik városban.

Az a baj, hogy ha le is mehetnék kondizni, akkor sem jó, mert amíg edzek, a délutáni tanórákon kellene lennem :D

2013. aug. 18. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!