Fontos! Első kérdés: 162 cm 14 év és 50 kg az ideálís vagy egy nagyon nagyon kicsit már sok? Második kérdés lennt fejtem ki.
Figyelt kérdés
Szóval én elsős koromtol kezdve karatéztam és két éve hagytam abba és ebben az évben pedig úsztam nem voltak rosz lábaim de most már nagyon imos szóval vastag is a combom. Nem tudom mit tegyek, hogy ne hízzak el de azért ne is látszódjon az izmom ha megyek. Elvagyok keseredve, mit tegyek?2013. aug. 13. 10:49
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem azok a labak azert terszenek mert vekonyak egyenesek mintha porcelanbol lennenek de koszonom minden kommentelonek a valaszokat sokat segitettetek es mostmar jobban is vagyok :)
2013. aug. 13. 11:14
12/14 anonim válasza:
14 évesen még gyerek vagy, ne ez legyen a legnagyobb gondod, hogy mi a "nőies", úgyis alakul az még magától. És szerintem is az izmos, formás láb sokkal jobb, mint a sok semmilyen pálcika. Majd 10 év múlva rájössz :P
13/14 kovpet válasza:
De most frankón, sok sporttal csináltál magadnak egy életre alkalmas testet, erre te a semmittevő, semmire való ribizliket irigyled, akiknek szúrja a lábuk a seggüket és nem bírnak el egy hátizsákot ha van benne 2 liter víz is?
Ne vidd fel a vérnyomásom, légy szíves :)
Sportolj tovább. Az izom SZÉP. Persze lehet azt is túlzásba vinni, de 50 kilósan ez a veszély még sokáig nem fog fenyegetni :)
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a kedves es joszandeku kommenteket !:))
2013. aug. 13. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!