Második gyermek mennyivel terheli meg a családot? Mennyi az ideális korkülönbség? Mennyit kell várni a gyógyszer abba hagyása után?
Figyelt kérdés
Van egy 3,5 éves fiam.Szeretnénk neki kis tesót.De sajnos csak gyest kapnák mivel nem vettek vissza a munkahelyemre.Ha most abba hagyom a fogamzás gátlót és pl.2 hónap múlva terhes lennék akkor jövő szeptemberbe lenne meg a baba.Nem kevés a 2 hónap a gyógyszer abba hagyása után?
25/N
2010. aug. 19. 16:18
1/4 anonim válasza:
Mióta szeded a fogamzásgátlót? Szerintem valóban többet kéne kihagynod, mint 2 hónap, de nőgyógyászt kérdezz.
2/4 anonim válasza:
A gyszerről tényleg nőgyógyászt kérdezz,mert a tabik nem egyformák.
Olyan hogy ideális korkülönbség nincs.Szerintem csak attól függ hogy hogyan boldogul a gyerkőcökkel az emberlánya,hogy mennyire gyakorlatias.Így szinte nem is számít,hogy 1-3-5-10 év van e a gyerekek között.
És hogy a 2. gyermek mennyire terheli meg a családot?
Anyagilag,fizikailag,szellemileg is nehezebb mint ha egy lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
10 hónapja szedem a gyógyszert.
2010. aug. 20. 17:21
4/4 anonim válasza:
A fogamzásgátlókra általában azt mondják, hogy az abbahagyás után azonnal lehet próbálkozni. Hogy mennyire terheli meg a családot, azt nem tudom, de szerintem eleinte biztos kevesebb dolgot kell vásárolni, mint az első babánál. Az idelális korkülönbség pedig mindenkinek mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!