Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fontos! Első kérdés: 162 cm...

Fontos! Első kérdés: 162 cm 14 év és 50 kg az ideálís vagy egy nagyon nagyon kicsit már sok? Második kérdés lennt fejtem ki.

Figyelt kérdés
Szóval én elsős koromtol kezdve karatéztam és két éve hagytam abba és ebben az évben pedig úsztam nem voltak rosz lábaim de most már nagyon imos szóval vastag is a combom. Nem tudom mit tegyek, hogy ne hízzak el de azért ne is látszódjon az izmom ha megyek. Elvagyok keseredve, mit tegyek?

2013. aug. 13. 10:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szóval a kérdés az, hogy hogyan tudod lebontani az izmot...ugye?
2013. aug. 13. 10:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen valami olyasmi te kicsit tomorebben fogalmaztal mint en :D
2013. aug. 13. 10:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz izmot veszteni?

Az izom szép dolog, és 50 kilósan nem hiszem, hogy olyan irgalmatlan muszklijaid lennének.

2013. aug. 13. 10:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy egyaltalan nem akarok izmos lenni de nem tetszik hogy hatulrol latszik milyen izmos a labam szerintem ez nem valami noies. persze nem boxolo izmaim vannak csak szeretnem hogy vekonyabb legyen a combom
2013. aug. 13. 10:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Vékonyabb akkor lesz, ha zsírt adsz le róla. Ahhoz pedig kevesebb szénhidrát kell és heti minimum 3-4 aerob edzés, pl kocogás, bicaj. Csak lábról nem lehet fogyni, nem tudod irányítani. Az izmos láb pedig formás is, azzal nincs gond egy nőnél sem.
2013. aug. 13. 10:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel elég fehérjét,túledzed magad,túlzásba viszed a kardiót,akkor biztosan lemegy,de én nem csinálnám a helyedben.
2013. aug. 13. 11:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem nem dehogyis azt en se csinalnam. Mindenesetre akkor koszi a tanacsokat :) remelem megyek vele valamire :)
2013. aug. 13. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Meg,ha nem használod,akkor biztosan eltűnik valamennyi.

Ha jól veszem ki,akkor az van,hogy a testzsir%od az rendben van,csak "túl nagy" az izomtömeg.

Szerintem sem kell aggódnod,szép az izom egy nőn is! :)

2013. aug. 13. 11:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom :) csak mert nem ertem hogy a tobbi lanynak nagy reszben szep vekony a combjuk nekem meg tul izmos talan az uszastol (nagyon sokat uszok melluszast) nem tudom remelem kicsit lejon mert elneztem a tavalyi kepeket es megkonnyeztem az akkori labaim :D
2013. aug. 13. 11:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
És így pont a te lábad a szép, nem a többi lányé, akiknek izomtalan, alaktalan.
2013. aug. 13. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!