Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet izmosodni többi...

Hogyan lehet izmosodni többi alul?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogyan lehetne megizmosodni? 16/f vagyok lassan 17

90kg voltam kB most már 75kg ami kB mostmár jó most izom kellene kondi nem megoldhato mert sokba kerül de súlyzót tudnék venni valaki segítsen mit hogyan kell csinálni akarat erő az van pls segítsetek mit hogyan csináljak.

2013. aug. 11. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Kezdőknek teljes testes 3 napos átmozgató edzésterv kell kb 2 hónapig. írd be google-ba és találsz ilyet elsőre.

Legyen mellé tömegnövelő étrended, mert izmot csak megfelelő tápanyagbevitellel tudsz hatékonyan növelni:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Töltsd le a sárga kapszula című könyvet pdf-ben, olvasd el, és ha van kérdés, akkor itt megválaszoljuk, mert így regényt is írhatunk neked, még nem vagy képben.

2013. aug. 11. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi de még aki nem tud még valamit azt is elolvasom :)
2013. aug. 11. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

aki nem tud még valamit? Én sokat tudok, de minek leírni több oldalt, ha megvan a neten ezer helyen? El kell olvasni.

Írd be google-ba: alapismeretek. Az első találat jó lesz, olvasd el, alul van tovább gomb is!

2013. aug. 11. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm
2013. aug. 12. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak fere írtam mert úgy akartam leírni hogy aki tud még valamit de ha nem megy majd akkor rád írok privátba.
2013. aug. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!