Verekedéshez hogy lehet a legjobban edzeni?
Figyelt kérdés
Szóval párszor van hogy verekedésre kerül a sor emberekkel és most se nagyon vernek meg igaz ez nem mindig van igy de hogy lehetne legjobban edzeni ? Mármint inkább ilyen fekvőtámasz felülés ilyenek legyenek vagy súlyzó,stb ?2013. aug. 6. 22:21
2/13 A kérdező kommentje:
Külön sportokat nem szeretnék mert igazából táncolok és elég komolyan tolom meg szeretném is komolyan tartani magam...meg van egy ismerősöm aki ökölvívásra jár és elvileg nem verekedhetnek mert akkor kirugják őket ökölvivásról mivel az ott tanultakat amit mások nem ismernek felhasználják ellenük ami "szabálytalan"
2013. aug. 6. 22:43
3/13 anonim válasza:
Otthon nem fogsz megtanulni semmit,ami egy éles helyzetben használható lenne.
4/13 A kérdező kommentje:
De én nem fogásokat meg ütéseket akarok megtanulni, hidd el van elég amit már tudok. Én az erőmet akarom növelni de nem tudom hogy milyen gyakorlatokat kéne ahhoz csinálnom
Mert ha fekvőtámasz meg ezek mennek akkor oké hogy a saját sulyommal lazán játszadozok de mással mi lesz? Ha meg gyúrok mint ökör akkor meg nagy sulyokat mozgatok könnyen
2013. aug. 6. 22:57
5/13 anonim válasza:
Oké, elhiszem. Vagy súlyzózz, vagy calistenicezz.
6/13 A kérdező kommentje:
Na okés köszönöm szépen :D
2013. aug. 6. 23:06
7/13 anonim válasza:
:D Nincs mit! de ha edzettél valamit, ott nem erősitettél?
8/13 A kérdező kommentje:
hát igazából edzek most is valamilyen szinten
fekvőtámasszal szoktam mindenfélét tapsos,néha csak tartom magam amig birom ott abban a pózban meg huzódzkodást szoktam de csak játszótéren ha kint vagyok
2013. aug. 6. 23:10
9/13 anonim válasza:
10/13 A kérdező kommentje:
Igen ilyeneket szoktam csinálni de nem tanulok harcot, ezt azért csinálom mert nem egyszer voltam verekedésben és mivel nem mindig én nyerek mer azér az tul szép lenne rá akarok edzeni hogy már valamit tegyek is magamért
2013. aug. 6. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!