Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek így érnek valamit?

Ezek így érnek valamit?

Figyelt kérdés

Ellustultam a nyáron, és most elkezdtem összekapni magam.

A cél a pocak eltüntetése, illetve egy kicsit kidolgozottabb test elérése.

Naponta végigcsinálom ezt: [link]

Emellett min. 100 fekvőtámasz, és 50 felülés.

Sajnos a futás egészségi okok miatt kizárva.

Nehezen alszok, van hogy 3 napon át maximum 12 órát.

Diétát nem tudok követni, mivel saját keresetem nincs. Nem sokat eszek, de mikor igen, akkor azt ami éppen van, legyen az bacon vagy zöldségsaláta.

Így teljesen értelmetlen az egész? Valamit kezdeni akarok a testemmel, de ezek elkeserítenek...

2013. aug. 5. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked is csak azt tudom írni, hogy egyszerre nem tudsz zsírt leadni és izmosodni. Egyikhez szálkásító diéta kell, ami kalória mínuszt jelent, izomnöveléshez pedig kalória pluszos tömegnövelő étrend.
2013. aug. 5. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm a válaszod!

Tudnál esetleg egy-két példát mondani alacsony kalória tartalmú ételekre? Elsősorban olyanok érdekelnének, amik megtalálhatóak egy átlagos háztartásban.

Még egyszer köszönöm, és várom a további válaszokat!

2013. aug. 5. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Így kellene:

Szálkásító diéta: legyen napi 2,5-3g x testtömegkg fehérje és 1-2g x testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch értéken érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti 0,5-1 kg fogyás, akkor lehet lejjebb vinni. A fehérjebevitel maradjon magas az izomvesztés elkerülése érdekében.

Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

2013. aug. 5. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon sokat segítettél! :)
2013. aug. 5. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!