Lassan egy éve kondizok egy pár hónapja nagyobb súlyokkal 13 éves vagyok! Ugye még van remény arra ha abbahagyom a nagy súlyokkal való edzést, hogy nőljek még és a csontozatom se legyen kifejletlen?
Lassan egy éve kondizok egy pár hónapja nagyobb súlyokkal 13 éves vagyok! Ugye még van remény arra ha abbahagyom a nagy súlyokkal való edzést, hogy nőljek még és a csontozatom se legyen kifejletlen? 180 cm vagyok, tehát a magasságommal annyira nem hiszem, hogy nagy bajok lesznek de a csontozatomat nagyon féltem(soha nem volt még vele baj nem tört el nem repedt meg semmi) Most már kis súlyokkal csinálom (szálkásítok) és annyira félek, hogy elrontottam az életem az izületeimet! Tudtok pár bíztató szót mondani, hogy még nem történt semmi! Esetleg keressek fel egy orvost? Nem tudom kérlek adjatok tanácsot, hogy ha tehetek még valamit akkor mi az!
Elég fejlett vagyok, de persze magamba nem látok be!
Nem szedtem semmit és a jövőben sem tervezem!
Néha ha pl rákönyökölök valamira erősen(szkanderozok) akkor fáj a könyököm ez esetleg bajt jelent?
Hozzáértők válaszát kérem ha lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!