Dohanyzok szokjanak le mielott el mennenek sulyozni vagy az nem gatol semmit?
Figyelt kérdés
akarnek jarni sulyozni 17 eves vagyok es hat dohanyzok igaz ritkan deh hamar el faradok pl: ha kell szaladni..... ez ugyanugy a sulyozas kozbe is elo lep ? (marmint h faradok)2013. aug. 2. 20:08
1/9 anonim válasza:
Igen, szokj le a dohányzásról minél előbb.
Csökkenti az izmokhoz eljutó oxigén mennyiségét, lassítja a regenerálódást stb..
2/9 Szergej55 válasza:
Szokj le róla, a dohányzás sehogyan sem tesz jót neked.
3/9 A kérdező kommentje:
koszonom...megfogadom tanacsaitokat!
2013. aug. 2. 21:52
4/9 anonim válasza:
És írj helyesen! Sokan nem tudják de a helytelen írás is csökkenti az izmok növekedését.
5/9 A kérdező kommentje:
sajnalom tanulj megh olvasni es akkor nm lessz baj :D
2013. aug. 3. 13:14
6/9 anonim válasza:
Tökéletesen tudok olvasni, a probléma nem nálam van
7/9 anonim válasza:
Írni már ideje lenne megtanúlni.A cigiről meg szokj le még időben.Anyukámék havi 30-40kt költenek rá.Gondolj bele, abból milyen fasza étrended lehetne..
8/9 A kérdező kommentje:
:)) most hogy jon ide a helyesiras ? angolul szoktam meg a billentyut epp ezert nm lattok ekezeteket nm mindenki olyan tokeletes mint ti :)) es honnan tudod h anyukam kolti ram a penzet?? attol mert nevel megh nm jelenti azt h penzel is :D mivel nyar van jarok dolgozni es nm azert h cigizzek sot a penzem tobb mint fele anyamekhoz huz.....deh lehet hogy veletek mashogy van ez igy deh nm mindenki egyforma! :D ;)
2013. aug. 3. 18:02
9/9 A kérdező kommentje:
:)) Hoppa ferre olvastam az uzenetet :D am igazad van....:D
2013. aug. 3. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!