Vállfájdalom/vállsérülés. Többi lent?
3 hónapja ráestem a vállamra, azóta fáj. Voltam 2 hete orvosnál, azt mondta rotátorköpeny sérülés.
Elkezdtem közben fegyencedzeni, azt is írja a könyv, hogy az első pár gyakorlat jó rehabilitációra (plusz csinálom a csavarást is a 2es könyvből). 3 hete csinálom, de nem akar teljesen elmúlni a fájdalom :(
Tudnátok mondani kiegészítő gyakorlatokat, amik segíthetnének a teljes gyógyulásban?
Gyógytornász, ortopéd orvos.
tesztoszteron pont hu n a váll megmentése cikkeket nézd meg.
gyulladáscsökkentő szedése,meg ízületvédő és tehermentesítés kb 2 hónapra,vagyis lábazzál addig,mehetnek a hasból a fekvő gyakorlatok,meg a csípőemelés,homorítás vagyis az összes olyan gyakorlat,amiben nem szerepel a váll mozgatása,pl csuklóbehúzás,vádliemelés,sok van.
a vérellátás fokozására a falnál fekvő gyakorlat elég.
Írt fel a doki Nidolt meg Sirdaludot, szedtem is őket, meg pihentetve volt 2 hónapig. Mégse javult meg teljesen :(
Egyéb tippek?
Köszi, kipróbálom.
Milyen fajta lóbalzsam, hütő vagy fűtő?
Mennyi időnként kened?
Nidol hatóanyagát több országban betiltották.
Gyógytorna tudja megerősíteni a váll különböző részeit. Valamint el kell kerülni azokat a terheléseket amelyeknél újra kijön a probléma. Nekem ez működik pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!