Két 14éves lány vagyunk és szeretnénk Thai-boxra járni. De hallottam olyat is hogy az első edzésen eltörik az orrod? Nemtudom igaz-e.
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 14:22
11/18 anonim válasza:
ezelőtt 20 évvel még voltak hasonló edzések,legalábbis én láttam párszor hasonlót,de ott az új ember úgy indított,hogy bejött edzésre félmeztelenül,elkezdett spárgázni bemelegítésnél,páros gyakorlatnál tiszta erőből emberkedett.
a sparringnál behívta az edző a ringbe és igen,betörte az orrát,el is ájult.
aztán mikor magához pofozták,mondta neki az edző,hogy meg ne lássa még egyszer itt.
ezen az edzésen engem is ütöttek le úgy 16 évesen,hogy kihúztak a ringből,meg minden velem korabelit,alap volt a kezdőverés.
de ma már,és lányokkal szemben nincsen ilyen szinte sehol,úgyhogy mehetsz.
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.!:))
2013. júl. 30. 10:12
13/18 anonim válasza:
Aki ezt mondta az nagyon nagy hülyeségeket beszél ilyen nincs én is járok én is hallottam hasonlót hogy megnézik mennyire vagy kemény vagy bírod a fájdalmat de annyi h csak körbecomboznak ilyen amilyet te leírtál max thai földön lehetséges itthon tutira nem főleg ha azért egy edző eltörné mindenki orrát az első edzésen akkor igen fel lehetne jelenteni meg nem hinném hogy olyan sok tanítványa lenne aki hozza is a tagdíjat;)
14/18 anonim válasza:
ja és még annyi hogy nekem semmi nem volt első edzésen nagyon kifáradtam mert fárasztó volt de még csak combozás meg semmi nem volt 14 éves lányokat meg nem fognak az első edzésükön a ringbe állítani hogy 100 kg profikkal kesztyűzzenek hanem megmutatják megtanítják az alap ütéseket rúgásokat és idővel kezdtek majd kesztyűzni és azért ott is vigyáznak majd rátok
15/18 A kérdező kommentje:
áá értem.!köszönöm szépen igen hasznos válaszokat kaptam:))
2013. aug. 4. 18:23
16/18 anonim válasza:
Én eddig 4 thai box teremben más más egyesületnél voltam edzeni és most is aktívan thai boxolok. Ez az orrbetörős dolog HÜLYESÉG! Ha egy huszonéves fiú lemegy edzeni és neki áll vagánykodni és nem adja meg a tiszteletet akkor igen, elverik de...Ha normalisan mész oda akkor a kezdőkre, f9leg a fiatal lányokra úgy vigyáznak, mint a hímestojásra! A hajatok szála sem fog görbűlni, a lényeg, hogy adjatok meg a tiszteletet mindenkinek!
17/18 A kérdező kommentje:
értem.Köszönöm.!:)
2013. aug. 8. 13:11
18/18 anonim válasza:
Én Kickboxoltam,thaibox edzőnél,Nagyon sokan voltunk edzéseken de soha nem volt törés..főleg nem szándékos..ezt felejts elxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!