A tomegnovelesnek ez mellekhatasa?
Figyelt kérdés
Tehat tomegnoveles soran tobblet szenhidratot kell bevinni. Azonban a szenhidrat a testben a vercukorszintet noveli. Ezesetben a megnovekedett szenhidrat magas vercukorszintet eredmenyez ami egyenes uton vezethet a cukorbetegseghez! Milyen mas modszerrel lehetne izmot magamra pakolni hogyha semmikeppen nem akaik cukorbeteg lenni?? Lehet hogy hulyeseg amit irtam de en igy ertelmeztem amiket olvastam...:D2013. júl. 29. 11:34
11/12 anonim válasza:
Plusz valaki ment nagy valószínűséggel nyöszörögni az adminoknak, mert mások is szoktak linkelni, mégis itt vannak (mondjuk sokan más kategóriában, ebben ez már elég nagy tabuvá vált).
12/12 anonim válasza:
Ja, az lehet, hogy van pár jóakaróm, akik mindig jelentenek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!