Testsúlykilogrammonként mennyi fehérje kell edzés végén?
Figyelt kérdés
Ha egy adag proteinporban van pl. 22g fehérje, az tényleg nem elég?2013. júl. 26. 12:23
1/5 anonim válasza:
Elég, ha 40 kg vagy. 0,5g x ttkg fehérje kell edzés után.
2/5 A kérdező kommentje:
Húha, így nehéz lesz kitartania a drága proteinnek :D
Tegyük fel, hogy valaki 90kiló(nem én, csak eszembe jutott). Akkor neki 45g kell. De egyszerre csak 30(?) tud beépülni, nem? Úgy hallottam.
2013. júl. 26. 12:36
3/5 anonim válasza:
Nem így van. Egy 90 kilós embernél az simán felszívódik. Gondolod, hogy ugyanannyi fehérjét tud megemészteni egy nagy ember, mint egy kis nyüzüge 50 kilós? De ne higgy nekem, csak akkor minek kérdezel, ha szerinted te jobban tudod? :)
4/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert nem voltam biztos benne, hiszek neked, hisz te vagy az egyik legjobbfej fickó, akit(még ha nem is élőben, de) ismerek :)
Már világos minden, köszi :)
2013. júl. 26. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!