Évikekakuke kérdése:
Valami immunerősítő sport-vitamint tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Elkezdtem rendszeresen futni, de hiába a belső erő és kitartás, a szervezetem teljesen legyengül utána. Tegnap is futottam és ma mozogni is alig bírok, fáj a torkom, stb.2013. júl. 25. 12:42
11/21 anonim válasza:
T_A a Multi Pro miért nem jó? Szerintem minden benne van ami kell, javíts ki, ha tévedek.
12/21 tap bela válasza:
Aztán pár év eltelik, és azt mormolják, hogy az A vitaminból keveset eszünk, az eddigi D vitaminból meg nagyon sokat, De K2-ből meg miért nem eszünk ;-)
13/21 anonim válasza:
K-vitamin egyébként tényleg jó lenne külön, az A-vitamin viszont jelenleg nem tűnik nagyon kedvezőnek magas dózisban.
A D-vitamin tipikusan alacsony, vagy ha az jó akkor más kevés. Multivitaminok mellé sajnos általában kell más vitamin is. :(
14/21 tap bela válasza:
Tehát a boltosok mennyei megoldása. Menj a boltba minden vitamin és ásványagot egyenként vásárold meg, és csinálj belőle egy koktélt. ;-)
Ezt szeretem ;-)
15/21 anonim válasza:
Csak így megy, mivel egyébként is egyénre kell szabni. :/ Fehérjéből sem az megy, hogy egységesen napi 50 g és jónapot, mindegy hány kg a tömeged és mennyi ebből az izom!
16/21 tap bela válasza:
Csak ez kivitelezhetetlen!!!!! Anyagilag!!!
Az emberek 0,000001% aki az összes vitamin, ásványanyag funkcióival, azok megfelelő arányaival tisztában lenne.
Mint ahogy látható alap, de nagyon alap dolgokkal sincsenek tisztában!!!!
lásd a kérdések 99,99%-át!!!!
17/21 tap bela válasza:
A tökéletességre törekedni mezei halandóként (????), akkor amikor az ezzel foglalkozó szakik is változtatnak....
18/21 anonim válasza:
Igen, a D-vitamin is csak nemrég lett emelve 10-szeresére, mármint az ajánlott mennyiség.
19/21 anonim válasza:
Mondjuk én már 2009 óta mondom olimpikonoknak is meg cikkben is. :) A könyvben is előbb jött ki mint a hivatalos ajánlás. Szendi is sokkal előbb írta.. sajnos össze kell toldozni-foldozni mi az aminek értelme van. :/
20/21 tap bela válasza:
Részemről ebből a kis eszmecseréből az a konklúzió vonható le, hogy maradok annál, aminél eddig is. Ettől függetlenül figyelemmel kísérem a "vitamin-szakik" érveléseit, és ha úgy látom jónak beépítem a saját táplálkozásomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!