Ha a gyomrom nehezen birja a szolocukrot (edzes utani fehetrjembe) mit tehetnek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 12:56
1/12 anonim válasza:
Vitargo, waxy, carbo x, carb f, maltodextrin, vagy eszel mellé főtt rizst.
2/12 anonim válasza:
Mi az hogy nehezen bírja? Olyan nincs. Csak az lehetséges, hogy túl töményen fogyasztod. A szőlőcukor a legegyszerűbb cukor!
3/12 anonim válasza:
(A fruktóz okozhat már hasmenést 20-40 g adagban is.)
4/12 A kérdező kommentje:
nemtom . marja a gyomrom..
2013. júl. 23. 15:15
5/12 anonim válasza:
Szerintem ne tegyél bele semmit! Gondolom az izmaidat akarod növelni nem a hájadat!
6/12 anonim válasza:
Az edzés utáni ch a glikogénraktárakat tölti vissza, nem zsírba megy.
7/12 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy jobban értesz hozzá Montez, de én a paleolit táplálkozást követem és azt is ajánlom mindenkinek! Elképzelhetőnek tartom egyébként, hogy a tömegnövelés szempontjából ajánlatos edzés után a ch, csak az meg inzulinrezisztenciát okozhat, ami sokkal nagyobb probléma mint az hogy milyen mértékben tud izmosodni valaki!
8/12 anonim válasza:
Edzés után nem okoz inzulinrezisztenciát, mert ilyenkor van helye a ch-nak, üresek a raktárak. Más időpontban én sem ajánlom a gyors ch-t.
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy igazad van! Bár én úgy mindig úgy gondoltam, hogy soha semmikor sem szabad.
10/12 anonim válasza:
Pl én szálkásításkor a cukor helyett bcaa-t vagy glutamint teszek hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!