Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Netán fisszafejlődnék? 16F

Netán fisszafejlődnék? 16F

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3 hétben úgy érzem egyre kevesebbet bírok nyomni. (pl. bicepszből a múlt héten többet tudtam emelni ugyanazzal a súllyal)

Már lassan 1 éve járok edzeni. Kb 65 kg-ról kezdtem és most vagyok 71-2. a karom kb 27 cm volt, most 33+.

Az étrendembe nincs igazán beleszólásom mivel 1. nem vagyunk nagyon eleresztve anyagilag, 2. nem én főzök (max edzés után 1 ránntotta) De mindent megeszek, igen jó étvágyam van, mindig is többet ettem mint mások, sosem híztam el. Mint már említettem edzés után szoktam készíteni magamnak ételt tojásból, vagy megeszek 1 doboz 450g-os kefirt, húst akkor hogyha van maradék...

Tehát nemhiszem hogy olyan rossz lenne az étkezésem.

Lehet hogy nem a legjobb, de legalább nem rossz.:)

Hetente minden testrészt 1x edzek (kivéve has), 4 napon edzek egy héten, úgyhogy a túledzés nem valószínű.

A gyakorlatokat is szoktam váltogatni.

Már jó pár hónapja nem látszik fejlődés és ez már a lelki erőmet és akaratomat is megcsappantja.

Valami tanács, motiváció?

Mit csináljak hogy újra elkezdjek fejlődni, mind látványilag, mind cm-erkben illetve kg-okban.

2013. júl. 23. 00:48
 1/8 Osynho ***** válasza:
Úgy látszik eljutottál arra szintre, ahonnan ilyen kajálással nem tudsz tovább fejlődni. :/
2013. júl. 23. 00:56
 2/8 A kérdező kommentje:
:SS:S:S :(((:( :( hát ez rossz hír
2013. júl. 23. 00:57
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor kénytelenek leszünk mégtöbbet kiadni.. nem adom fel :)
2013. júl. 23. 01:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nos, amit tapasztalok így a te korosztályodban, hogy hiába kezd el valaki edzeni 16 évesen és abba se hagyja 20 éves korára, nem lesz soha igazán izompacsira. Kicsit (vagy nem is olyan kicsit) nagyobb darab lesz, látszani fog, hogy vastagabb a keze, van mellizma, de nem lesz olyan mint egy testépítő, még csak közelről sem. Azt gondolom így laikusként, hogy van az a szint, ami felett már nem megy ez a hobbi szintű gyúrás, egy adott szint fölött már tényleg oda kell figyelni a táplálkozásra és a gyakorlatokat is tökéletesen kell elvégezni. De aztán lehet, hogy én vagyok a hü..lye, nem értek hozzá, ez csak észrevétel.
2013. júl. 23. 01:27
 5/8 Osynho ***** válasza:
Utolsó: nem hülyeség, amit írsz, de ez korosztály független. :) Minél messzebb kerül az ember a genetikailag meghatározott szinttől, annál nehezebb fejlődni, a szervezet meg építi le a felesleges izmot, mivel energiapazarló. Egy szintig el lehet jutni nagyjából jó kajával és edzegetéssel, de utána sokkal komolyabb erőfeszítések kellenek és szigorú életvitel.
2013. júl. 23. 01:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon harmatos a kajád kérdező. Kis kefirből és kevés hússal nem lesz izom. Nem viccből szoktam ajánlani, hogy a 2g x ttkg fehérje legyen meg. Többet kell rááldoznod és fejlődni fogsz.
2013. júl. 23. 06:33
 7/8 anonim ***** válasza:

meg lehet, hogy régóta csinálod ugyanazokat a gyakorlatokat, ugyanabban a sorrendben.

Változtass az edzésterveden forgasd fel az egészet, talán kicsit segít.

2013. júl. 23. 11:45
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. júl. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!