1/7 E.T. a földönkívüli válasza:
Komolyabban nem, csak próbálgattam időhiány miatt :)
2/7 A kérdező kommentje:
szoktál rá edzeni külön vagy csak nyomogattok haverokkal?
2013. júl. 20. 19:04
3/7 Robekk válasza:
Hali én igyekszem, voltam már versenyen is 3 éve, de sajnos azóta elakadt a dolog nincs hozzá hely és ember...én szeged ...
4/7 A kérdező kommentje:
milyen versenyen indultál? milyen eredményed lett? Itt pesten szokott lenni amatőr verseny :)
2013. júl. 23. 12:57
5/7 Robekk válasza:
Kecskeméten a Malom központban rendezett OB-n eredményem nem olyan sok sajna, nem lettem utolsó de nem is dobogós.
Pesten ez egyszerűbb......itt szegeden semmi..reméltem , hogy szegedi vagy..:D
6/7 A kérdező kommentje:
Milyen súlycsoportba indultál? Én eddig csak amatőr versenyeken indultam azokat nyertem.
2013. júl. 24. 10:18
7/7 Robekk válasza:
-85kg-ban, de sajna már 90 felett vagyok.... Kár, hogy ilyen messze vagyunk.
Szegeden eddig két konditeremben edzettem eddig és egyikben sem tudtak segíteni, nem nagyon akarom elhinni, hogy tényleg nincsenek ilyen emberek? Ami viszont igaz, hogy a kocsmai hősködős szkander nem mozgat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!