Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ugy lehet edzeni fehérjére...

Erikcr7 kérdése:

Ugy lehet edzeni fehérjére vagy tömegnövelőre hogy szoktam focizni 1-2 orát?

Figyelt kérdés
Hello 14 éves vagyok és azt szeretném megtudni hogy nem e mennék le hogy közben focizok is?
2013. júl. 18. 18:32
 1/3 Osynho ***** válasza:
A kérdés értelmetlen. Mi az, hogy fehérjére, meg tömegnövelőre edzeni? És mi az, hogy "lemennél?" A nyelvtant meg se említem. :D
2013. júl. 18. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Megpróbálom lefordítani:

"Úgy lehet tömeget növelni, hogy közben focizok 1-2 órát?(hogy naponta, vagy hetente, kitudja)

Hello, 14 éves vagyok és azt szeretném megtudni, hogy nem történne-e izomveszteség, illetve fogyás a focizás végett?

:)

2013. júl. 18. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A túl sok aerob edzés tömegelés alatt nem ajánlott, mert elhasználja az anabolikus folyamatok elől az energiát. Viszont 14 évesen neked még nem kellene ezen izgulnod. Nyugodtan menj le focizni, amennyiszer csak jól esik. Tömegelni (és úgy igazából súlyzóval edzeni) úgy kb. 2 év múlva kéne komolyabban elkezdened. Addig étkezz egészségesen, eddz a saját súlyoddal, ha akarod.
2013. júl. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!