Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Este ittam egy sört menyire...

Bruno11 kérdése:

Este ittam egy sört menyire káros a gyúrás szempontjából?

Figyelt kérdés
Nem szedek semmilyen port.

2013. júl. 18. 12:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 19. 09:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sok évvel ezelőtt gyúrtam. Abban az időben is megittam ami elém került, pálinkát, sört napi rendszerességgel. De persze csak edzés után. Gigászi étvágyam lett ezektől - ami alapesetben sem egyszerű - s nagyon jöttek rám az (izom) kilók, mondjuk szorgalmas is voltam.

Később kamionos lettem, s már nincs időm edzeni, de elég jól megtartottam a formámat - semmilyen port nem szedtem - természetesen egy kis pocak összejött, de hát nemsokára harmincnyolc leszek, tizenhárom éve ücsörgök a kocsiban. A jó sör tápláló, úgyhogy ne aggódj, és én azt vallom, hogy a szorgalmas edzést semmilyen szer nem helyettesítheti.

2013. júl. 23. 19:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Teljesen egyetértek vele én se akarok szedni semmi port se, mert ahogy így megnövök úgy meg is maradok. Piával meg úgy döntöttem, hogy hétvégén 3 üveg sör jöhet! :) Hány évet gyúrtál ?
2013. júl. 23. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem sokat gyúrtam, olyan három évig, teljesen amatőr módon, otthon a pincében, fekve nyomtam, meg volt egy gépünk. De nagyon szerettem, szinte bűntudatom volt, ha ezért - azért kihagytam egy alkalmat. A végén már minden nap csináltam, hiányzott - lehet, hogy ez is egy függőség. Élveztem, mikor jöttek a sikerélmények, és egyre erősebb lettem. Anyám nem győzött főzni rám, egy - egy edzés után bevágtam egy tepsi rakott krumplit, jó gazdagon sörrel leöblítve persze.

Aztán sofőr lettem, itt meg hetekig odavagyok, hiányzik is a mozgás, elég tohonya lettem, de tudom, érzem, pár hét alatt vissza tudnám hozni a régi formám. Na de dolgozni kell.

2013. júl. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!