Este ittam egy sört menyire káros a gyúrás szempontjából?
Én sok évvel ezelőtt gyúrtam. Abban az időben is megittam ami elém került, pálinkát, sört napi rendszerességgel. De persze csak edzés után. Gigászi étvágyam lett ezektől - ami alapesetben sem egyszerű - s nagyon jöttek rám az (izom) kilók, mondjuk szorgalmas is voltam.
Később kamionos lettem, s már nincs időm edzeni, de elég jól megtartottam a formámat - semmilyen port nem szedtem - természetesen egy kis pocak összejött, de hát nemsokára harmincnyolc leszek, tizenhárom éve ücsörgök a kocsiban. A jó sör tápláló, úgyhogy ne aggódj, és én azt vallom, hogy a szorgalmas edzést semmilyen szer nem helyettesítheti.
Nem sokat gyúrtam, olyan három évig, teljesen amatőr módon, otthon a pincében, fekve nyomtam, meg volt egy gépünk. De nagyon szerettem, szinte bűntudatom volt, ha ezért - azért kihagytam egy alkalmat. A végén már minden nap csináltam, hiányzott - lehet, hogy ez is egy függőség. Élveztem, mikor jöttek a sikerélmények, és egyre erősebb lettem. Anyám nem győzött főzni rám, egy - egy edzés után bevágtam egy tepsi rakott krumplit, jó gazdagon sörrel leöblítve persze.
Aztán sofőr lettem, itt meg hetekig odavagyok, hiányzik is a mozgás, elég tohonya lettem, de tudom, érzem, pár hét alatt vissza tudnám hozni a régi formám. Na de dolgozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!