A fehérjeporoknak van valamilyen káros hatása?
Figyelt kérdés
Természetesen a turmixon kívül szilárd ételt id eszek,viszont sokan mondták már,hogy ezek károsak(vesére,hormon-rendszert megváltoztatja stb.)2013. jún. 15. 00:00
1/14 anonim válasza:
Akik ezt mondták, biztosan nagyon okosak.
A táplálékkiegészítőknek nincs káros hatásuk, különben nem is árulhatnák legálisan. És mivel ez táplálékkiegészítő, így tulajdonképpen ez is csak étel por vagy egyéb formátumban.
És nem csak sportolóknak, de beteg embereknek is adnak táplálékkiegészítőket.
2/14 anonim válasza:
Tescoban ugyanúgy megtalálod ezeket az élelmiszereket, csak másik soron, mint a lisztet és cukrot, amik mellesleg károsabbak.
3/14 anonim válasza:
Pontosítok, amik mellesleg károsak, ellentétben a sima fehérjével.
5/14 anonim válasza:
Akik ezt mondják, azoknak üzenem: Nem a ruha kövérít, hanem a zsír !!!
6/14 anonim válasza:
Legfeljebb a szójafehérje okozhat gondot. Viszont akkor se az a baj, hogy fehérjét viszel be, hanem, hogy az alapanyagául szolgáló szója már önmagában is problémás.
7/14 SSanchez válasza:
I-i-i-i-g-e-en v-a-a-n, i-n-n-n-t-t-e-l-i-i-i-g-e-e-n-c-i-i-i-á-á-t o-k-o-o-oz.
9/14 anonim válasza:
Én például nem vagyok pattanásos egyáltalán és nem most kezdtem el táplálékkiegészítőt fogyasztani.
10/14 anonim válasza:
De most komolyan kérdezd már meg, hogy ezt hol hallották és magyarázzák el részletesen ennek a hatását. Aztán írd le mit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!