Jason Statham szed/szedett valamilyen "szert" az izomzatának eléréséhez?
"Nem egy embert ismerek aki nem szed és erősen meg is veti a tápl.kieg.-eket is"
Megveti? Akkor fogalma sincs a dolgokról. :)
"Azért vagyok kiváncsi csak erre mert én úgy nézem nem egy felfújt a csávó ,nagyon szálkás, már sportoló"
Mi az, hogy felfújt valaki? Hogy lehet felfújni a testet, segíts már. Jó lenne, ha nem kellene rendesen ennem és keményen edzenem. Egyébként szteroidokkal lehet és könnyebb is szálkás és izmos testet elérni.
"Véleményem szerint ilyen test összekaparható szerek nélkül is..."
Mi számít szernek?
"Én azt hittem hogy az a táp.kieg. az ilyen packban kapható por (fehérje,tömegnövelő meg nem tudom hogy még mik vannak)"
Igen, a fehérjék és a tömegnövelők is táplálékkiegészítők. Mi velük a baj? Vagy miért ítéled el a használatukat? A sülthúst is "szeded"? A "packban" kapható porcukor is rossz?
"A felfújt izmot képletesen kell érteni (a szteroidos állatokra szokták mondani)"
Az izmot nem lehet felfújni. A szteroidos állatokra is csak a hozzá nem értők mondják, hogy felfújtak. Lehet synthol fecskendezni a bőr alá, de az nem izom. Attól, hogy valaki szteroid szedése mellet izmosodik, az még nem felfújt izom, nem levegőből van. Hanem izomból. Kemény edzés és megfelelő táplálkozás kell, hogy eredményt lehessen elérni. Nem a tv előtt ülve "fújódik fel", hanem megküzd az eredményért. Egyértelmű, hogy illegális, súlyosan egészségkárosító és a cucc abbahagyása után leépülés várható.
Az a baj, hogy az emberek fejében nagy a kavarodás. És ezt a kavarodást tényeknek gondolják, majd kiállnak a hülyeség mellett. Nem rád vonatkozik, csak az emberek nagy százaléka ilyen. A testépítést, mint egy okkult tudományt képzelik el. Sztereotipiák rabjai, szerintük aki kicsit izmosabb, az koxol, felfújt, egyébként meg buta ember, aki néha felemel 1-2 súlyt és csak úgy szaladnak rá a levegővel feltöltött izmok kilói és csak a saját testével törődik, egész nap a tükör előtt pózolva. Pedig, ha csak egy minimális rálátásuk lenne, tudnák mivel jár akár a legkisebb eredmény elérése... Mennyi erőfeszítés, munka, fájdalom, lemondás, az egész élet átszervezése jár 1-1 kg izom mögött. Hogy ez lelkileg mennyire sokat jelent, mennyi önfegyelem, kitartás tanulható. A sok kis görcs emóhipszterpáwa nyomorékot elküldeném egy kiképzőtáborba, hogy ne legyenek ennyire elképesztően életképtelenek.
Mutogatják a tv-ben, újságokban a sok dagadt nyomi celebet, aki megszabadult 10-20kg-tól. Kérdem én, ez miért hír? Vagy az miért nem volt hír, hogy hogy sikerült elhíznia, mint egy malacnak? Mert nem a levegőtől hízott ugyebár. Zabálta a hulladék kajákat, igénytelen volt önmagával szemben, semmit se mozgott, aztán, ha lefogy, akkor mekkora király. Megsúgom, nem az. Fogyni (főleg, ha az ember durván túlsúlyos és semmit se mozgott élete során) összehasonlíthatatlanul könnyebb, mint izmosodni. Mégsem az a király, aki világ életében odafigyelt magára, edzett. Hanem az, aki lusta volt, elhízott, mindenféle egészségügyi baja volt, majd valami csoda diétával lefogyott egy falunak elég zsírmennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!