Mennyi idö mulva mutatkozik valamilyen nagyobb eredmény szerintetek?
Figyelt kérdés
2hónapja elkezdtem felülésezni fekvözni és dreppelni löször csak ugy 50 10 30 -at csináltam meg késöbb folyamatosan növeltem most 300 150 150-et csinálok meg plusz szoktam járni futni és edzésre csakhogy a fekvöket stb nem tudonm minden este megcsinálni mert valamikor hulla fáradtan jövök haza és nincs eröm ehhez pedig még sokat is eszem legalábbis mindig annyit hogy több már ne férjem belém 72 kiló vagyok 176cm 14/F mikorra várható ha várható egyáltalán várható az izmok olyan növekedése hogy már szemmel látható legyen a különbség2013. júl. 14. 20:07
1/2 anonim válasza:
Hát ha a "sokat eszem" nem sajtburgert meg fasírtot jelent, hanem minőségi tápanyagokat, akkor akár még csak így otthoni edzés mellett 3-4 hónap után már látszania kell valaminek.
Nem kell minden nap agyonezdened magad amúgyse szóval annyira nem para.
2/2 Osynho válasza:
Ilyen kis terheléstől ne várj sokat. Menj el konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!