Szeretnék venni egy Brutal Gainer és láttam hogy tartalmaz kreatint akkor vizmegkötö van benne?
Figyelt kérdés
Mert a legutobb szedtem egy olyan tömegnővelöt amibe volt kreatin sok vizett ittam és bevizesedtem de már le ment, és ehhez a tömegnövelőhöz érdemes lenne valamilyen amino-t venni eszeciális vagy nem eszencáliasat?2013. júl. 12. 10:41
11/19 anonim válasza:
Tömegeléshez is jobban jársz, ha veszel pár kiló jó minőségű tejsavót (ha nem vagy allergiás erre, egészséges vagy és hasonlók). Általában jobban jön ki anyagilag, az is tele van aminoval. Kivéve ha célzottan valamelyik aminosavat vinnéd be.
12/19 A kérdező kommentje:
hát nem tudom most erre van pénzem egy jó fehérje 13 ezer meg még amino is..:S
2013. júl. 12. 17:54
13/19 anonim válasza:
A tömegnövelődben azért lesz amino és fehérje (a fehérjék aminosavból állnak, külön csak néhány aminosavnak pl. tirozin, taurin van értelme), ezért a fehérje és amino kimaradhatna elvben (ha egészséges vagy egyébként, akkor igaz ez amit írok). Ehhez omega-3, multivitamin vagy hasonló hasznosabb, mint az amino.
14/19 dirtboy válasza:
akkor felejtsd le az aminót,annak szálkásításkor van nagy haszna,tömegelni lehet nélküle is.
15/19 A kérdező kommentje:
Nekem haverom mondtam hogy ha szedek aminot akkor nem ugy esik össze az izmom pár hét ki hagyás után mint simán ez nem igaz?
2013. júl. 12. 18:41
16/19 anonim válasza:
Nem, nincs így. Akkor is a napi 1-2 fehérjeturmix és kreatin segít.
17/19 dirtboy válasza:
ezt szerintem ő úgy értette hogy amikor nem edzel akkor szedsz aminót ami segít mert antikatabolikus hatású is,tápanyag az izomnak,védi az izmot.
18/19 anonim válasza:
Akkor is a fehérje + kreatin az antikatabolikusabb. Amino = kuka.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm emberek :)
2013. júl. 13. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!