Szeretnék venni egy Brutal Gainer és láttam hogy tartalmaz kreatint akkor vizmegkötö van benne?
Figyelt kérdés
Mert a legutobb szedtem egy olyan tömegnővelöt amibe volt kreatin sok vizett ittam és bevizesedtem de már le ment, és ehhez a tömegnövelőhöz érdemes lenne valamilyen amino-t venni eszeciális vagy nem eszencáliasat?2013. júl. 12. 10:41
1/19 dirtboy válasza:
a kreatin egy vízmegkötõ,aminosav mehet hozzá ha gondolod
2/19 anonim válasza:
A kreatin csak az izomban köthet meg vizet így ez láthatatlan. Az vagy zsír volt mert annyit tömegeltél vagy sok sósat ettél.
3/19 dirtboy válasza:
/A kreatin csak az izomban köthet meg vizet/
érdekelne hogy hol olvastad mert én nem így tudom.
4/19 anonim válasza:
Angol nyelven írt orvosi szaklapokban olvastam ezt, és ezek kivonatát ebben a könyvben le is írtam:
5/19 anonim válasza:
Valójában még az izmon belüli vízmegkötés mértéke is vitatott, mivel glikogéntöltés is megvalósulhat szénhidrátos kreatintöltés közben, ami szintén vízmegkötő de nem a kreatin hatása.
6/19 dirtboy válasza:
na csak mert én még régebben olvastam a muscular development magazinban hogy a víz aránya sejten belül és a kívül kb arányban marad.
tehát ha a sejtben nő a víz akkor máshol is és elvileg mindegy hogy kreatin miatt nő vagy más miatt.
7/19 A kérdező kommentje:
Akkor meg veszem aminot tudnátok ajánlani? Vagy mit nézek hogy eszeciális vagy nem?
2013. júl. 12. 14:40
8/19 anonim válasza:
Fehérje egy kezdőnek jobb. Amino külön kezdőknek (egészséges felnőtt embert értve ez alatt akinek orvos nem tiltja) értelmetlen. Esetleg bcaa-k.
9/19 anonim válasza:
Nem mindegy hol nő a víz, ha sok mazsolát bedobsz vízbe a mazsola duzzad meg, kint nem lesz több a víz..
Nem tökéletes példa, de ha a sejtben raktározódik a kreatin és szénhidrát, akkor abba megy a víz. Ahol nincs plusz kreatin ott nem is köt meg. Ahhoz plazmaexpanderek kellenek.
10/19 A kérdező kommentje:
2 éve edzek nem hinném hogy kezdőnek számitok 92 kiló vagyok tömgeleni szeretnékk most fogytam is hát ugy volt hogy el mentem bulizni és 3 kilóüt fogytam de semmit nem ittam emg ilyenek mondjuk nem kajáztam mert lefoglalt egy csaj de lehet azért nem?
2013. júl. 12. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!