A GAINER 3000 táplálékiegészitö tartalmaz esetleg gyors izom puffadással járo anyagot? Vagy esetleg valamilyen szterroid szerü anyagot?
Ülj le egyes! :D
A tápkieg nem egyenlő a szteroiddal. Puffadás? Max ha rossz az emésztésed a hasad puffad meg.
mark86
Igen! Kerüld a táplálékkiegészítőket és válassz másik sportot.
Izompuffadással járó anyag xDDD :D Rohadt jó :D
Cin Cara; A GAINER 3000 táplálék kiegészítő szteroidokat nem tartalmaz viszont magas benne ösztrogén koncentráció ami segít a vízvisszatartásban és mellek növesztésében. Az izmok felpuffadnak de ha kiszúrod őket egy tűvel, spriccelni fog belőle a víz. Ha túladagolod a heréid visszafejlődnek végül átalakulnak méhé és gyereked is lehet. Szóval izom puffasztót nem de herepuffasztót , azaz méhpuffasztót tartalmaz. Statisztika bizonyítja hogy azok a nők akik terhesség előtt ezt szedték 3x-osára puffadt a méhük és minimum ikreket szültek . De mind aberált volt. Sajnos.
Ne szedd! Randa felfújt izmaid lesznek tőle!!!
Csináld a fegyencedzést és egyél szendvicset, abban van az igazi erő !
Meg a mesesajtban :D
Honnan szedted ezt,miért puffadnál meg tőle?
Semmi bajod nem lesz tőle.
GreenTea
Hát nem kéne kigúnyolni, mert én is láttam már olyan embereket, akik csak úgy itták ezeket az izomkoktélokat és úgy bepukkadtak a karjaik, meg a mellük pár hét alatt, mintha nem is emberek lennének! Szerintem nem egészséges ilyeneket enni, mert a gyors növésnél akár el is durranhat az izmotok, mint annak a hapsinak, akinek felrobbant a bicepsze! Képzelhetitek ha a melletek robban fel, akkor kiesik a tüdő meg a szív. Akkor már késő lesz gondolkodni!
Meg nagyon drágák is ezek a szerek, én a nyers tojásban hiszek, az természetes legalább!
Üdv, Pistike a kisegítőből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!