Tudom, megköveznétek érte, de szinte már 'utálok' edzeni! Mit tegyek? (többi lent)
Tavaly saját súlyossal kezdtem, az első hetekben még élveztem. Később fokozatosan pakoltam magamra a súlyokat, vettem kézisúlyzókat és itthon tákolok mindent, amit tudok, de már egyszerűen elborzaszt a gondolat, hogy "hjaj, holnap megint edzeni kell!" Egy év után eltűnt a motivációm.
Viszont a nagyobb terhelésnek hála a tükörben is lett változás, mindig nézegetem magam, megnőtt az önbizalmam, ami eddig nekem sosem volt :)
De még ez sem képes meghozni a kedvem az edzéshez, hogy látom az eredményt. Talán túl monoton, vagy már ráuntam a gyakorlatokra, nem tudom.
Mivel ösztönözhetném magam? Belefáradtam, de nem akarom abbahagyni sem, mert tudom ettől leszek jobb és jobb.
Most hogy a végéhez értem a leírásnak, rájöttem az igazi problémámra: muszájból csinálom az edzést!
Ha azt sportolnék, amit élvezek, annak nem az lenne a hatása mint a testépítésnek, aminek végeredményeit szépnek találom.
...esetleg a környezet miatt is lehet? Valószínűnek találjátok, hogyha elmennék esetleg életemben először egy konditerembe, megjönne hozzá a kedvem? Egy éve otthon csinálom semmi felszereléssel(csak 3 1kezesem van, a többit összedobom, amit találok itthon :))
Nem kötelező jól kinézni.
Mondani lehet hogy nézz motivációs videókat meg képeket de szerintem nem ettől kell a motiváció én azt inkább edzés előtti energizálásnak használom az zenék miatt.
Úgy indulok neki minden edzésnek mintha az egy verseny lenne. Ha nem tudtam tulszárnyalni az előző edzést akárcsak egy plusz ismétléssel akárcsak 1 + kg-mal vesztettem. Azért mert tudom hogy fejben dőlnek el a dolgok. Ne muszájból csináld azt csináls amit szeretsz, nem fog senki lenézni amiatt ha nem vagy izmos, csinálhatsz bármilyen más sportot csak szeresd és csináld! Remélem segítettem :D
Az otthoni edzést én sem szeretem:)
Vegyél kondi bérletet! Hátha...
nem kötelező ezdeni, meg izmosnak lenni, ha nem akarsz edzeni, hát ne tedd.
Ez csak személyes vélemény, de nekem jobban is tetszenek a nagy hasú férfiak mint a kockás hasúak.
Aki edz annak kockás hasa van?
Elég jó genetikáju ês kitartó fiúk êlnek a közeledben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!