Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy nő mennyire legyen izmos?

Egy nő mennyire legyen izmos?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Amennyire akar. Túl izmos úgysem tudna lenni hormonkészítmények/szteroidok nélkül.
2013. júl. 5. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:

kb. Mint Zuzana

[link]

2013. júl. 5. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
amennyitõl õ jól érzi magát a bõrében, szerintem ez a szépség kulcsa....
2013. júl. 5. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre kétféle válasz adható:

1) Amennyire akar. Mi közöm hozzá, hogy a sok nő mennyire akar izmos lenni? Mi köze hozzá bárkinek? Sőt, van-e joga bárkinek megszabni, hogy te márpedig ennyire, se jobban, se kevésbé lehetsz izmos? Nincs. Mégis sokan azt hiszik, hogy nekik van. Az ilyeneket ignorálni kell. Ha egy nő átlagosan, nagyon, vagy éppen semennyire sem akar izmos lenni, tegye nyugodtan. A lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében. Párt mindenhogy talál ettől, akármennyire izmos. Igazából más dolgok fontosabbak e téren. De ugye nem ez a kérdés :D

2) ~, hogy nekem tetsszen? Nos, a lényeg, hogy látszódjon. Alkattól is függ, kinek mennyi áll jól, de az én ízlésembe belefér sokminden :D Csak annyi a kitételem, hogy "amúgy" is legyen szép, főleg szép arcú, és mehet az edzés. Álmaim társa, mivel hétköznapi ember, nem fanatikus, nem csodagenetikájú és nem milliomos, edzhet olyan keményen, amennyire csak tud. Ezen a szinten nem lehet túlzásba esni.

2013. júl. 5. 13:56
 5/6 anonim válasza:
kinek mi tetszik:) ha te úgy érzed jól magad a bőrödben mint Dana linn Bailey akkor akár olyan is. én férfikent speciel az olyan lányokat veszem előre szépség szerint akik izmosak foglalkoznak a testükkel nem lóg a fenekük hanem szép feszes a bőre mindenhol :)
2013. júl. 5. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 7. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!