Jól csinálom vagy elrontok valamit?
Már több mint egy éve edzek, és a kezdetektől fogva tapasztalom, de most érett meg bennem, hogy kiírom a kérdést.
Az a helyzet, hogy ugye a nagyobb izomcsoportokra 4 a kisebbekre 3 gyakorlatot végzek.
De mindig az van, hogy 1 gyakorlattal is szinte annyira szét tudom bombázni az adott izmot, hogy a többi gyakorlatot sokkal kisebb súllyal tudom csak csinálni. Vagy egyáltalán nem. Ma pl. homlokraengedéssel annyira kifáradt a tricepszem, hogy a fej fölötti tricepszet nem tudtam csinálni. Csináltam még egy kis kábeles tricepszet az még ment valahogy. De ez más izomcsoportoknál is így van.
Ez azt jelenti hogy jól csinálom, vagy azt, hogy nagyon elrontok valamit?
Mi a véleményetek erről?
Nem a súlyok számítanak, hanem a szabályos végrehajtás.
Próbáld meg, hogy a két tricepsz között egy másik izomra edzel.
8-12 ismétlés
Egyébként teljesen normális, hogy fárad az izom. Ha nem megy nagy súllyal, vissza kell venni, amivel még megfelelő ismétlésszámot tudsz elérni szabályosan és azzal stimulálni, bombázni az izmokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!